Vartolu sonuçtan hiç memnun değil

Staj Ücretlerimiz Hâlâ Ödenmedi, Mağduruz!

Vartolu
12 Ekim 2024 21:54

Sivas ağız ve diş sağlığı Hastanesi'nde 15.04.2024 tarihinde staja başlayıp 31.05.2024 tarihinde diş protez teknolojisi alanında stajımızı tamamladık. Nisan ayının 15 günlük ücreti aylar önce hesabımıza yattı fakat Mayıs ayının ödemesi bizden önceki stajyerlere verilmesine rağmen bize hâlâ verilmedi. Defalarca şikayet yazdık üzerinden 5 ay geçmesine rağmen hâlâ ücretlerimiz verilmedi ve her şikayet yazdığımızda şöyle bir cevap alıyoruz; "Stajyer öğrencilerin ücretleri için Maliye Genel Bütçe Sisteminden ödenekler istenmiş olup henüz tarafımıza gönderilmemiştir. Genel Bütçeden ödenekler gönderildiği zaman stajyer öğrencilerin staj ücretleri yatırılacaktır. Sağlıklı günler dileriz." Gerçekten çok mağduruz aramızda bu paraya çok ihtiyacı olanlar var gereğinin yapılmasını arz ediyorum.

25 Ekim 2024 21:06

Sivas ağız ve diş sağlığı Hastanesi stajyerlere ücret ödemesi yapmıyor. Mayıs ayı ödemesi hala olmadı CİMER'e yazdığımız zaman devletten ödenek gelmedi diyerek erteliyorlar aylardır mağduruz. Birkaç gün içinde hesaplarımıza geçmezse Diş protez stajyerleri olarak Sivas'ın haber sitelerine, kanallarına ve ayrıca Türkiye geneli bütün haber kanallarına gerekli şikayetimizi o hastanede olanları anlatacağız. Biz hakkımızı istiyoruz gereken yapılmazsa hastanede olan bütün eksikleri ve olan bütün hak ihlallerini anlatacağız. Teşekkürler

26 Kasım 2024 21:44
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Sivas Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde Randevu Ve Tedavi Sorunları

15 Nisan 2025 21:04

10 Ağustos 2024 01:47
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Sivas Adsh Dört Gün İçinde Düşen Dolgu ve Haksız Ücret Talebi

08 Mayıs 2025 14:53