Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seyrantepe Etfal Göz Doktoru Diye Gittik Kaba Bir Adamla Karşılaştık

03 Kasım 2023 11:54

Annemin göz alerjisi için kendisine randevu bulduğumuz için muayene olmaya gittik. Adımız okundu diye odasına girdik. Yanımızda bizden daha kötü durumda ameliyat olmayı bekleyen başka bir hastaya da bizimle beraber girebilirsiniz dedik. Doktor (D**** Ö****) uygunsuz bir üslupla dalga geçer gibi niye girdiniz parti mi yapıyoruz içki mi içersiniz kahve mi içersiniz tarzı söylemlerde bulundu ve hepimizi odasından kovdu. Haksız olabiliriz belki ama böyle bir üslupla hastalara yaklaşması çok yanlış. Her şey okumakla olmuyor. İnsan ilişkileriniz iyi değilse bu tarz işler yapmamalısınız. Doktorluk insanlarla etkileşimi olan bir meslek buna uygun davranmalısınız. Başkasına randevu bulsaydık ona gitmezdik. Meraklısı değiliz muhtaç da değiliz. Herkes haddini bilsin. Bizler de eğitimli insanlarız ama kimseye böyle üstten konuşmuyoruz.

İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Sultangazi Göz Doktorundan Hastalara Ters Tavır

14 Ağustos 2024 00:43
Yelda sonuçtan hiç memnun değil

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kalp Damar Randevusu Ve Doktorun Tavrı

21 Eylül 2023 12:40
Beyzanur sonuçtan hiç memnun değil

Doktorun Olumsuz Tavrı Ve İlgisiz Yaklaşımı Rahatsız Edici

30 Haziran 2025 12:07