Emine sonuçtan hiç memnun değil

Sarıyer Hamidiye Etfal Hastanesinde Kayıt Sistemi Sorunu

25 Ekim 2023 14:11

Sarıyer Hamidiye etfal hastanesinde Üroloji doktoru tomografi ye yönlendirdi. Gittim orada da tekrar kayıt yaptırdım ama nasıl bir şeyse kendileri dışarıda kayıt yaptırıyorsunuz sonra o kişi içeri gidiyor listeye yazıyormuş ama liste nasıl bir liste bilmiyorum. Önümdeki bekleyenler bitti benden sonra gelen coğu kişide gitti hala bana sıra gelemedi. Sordum acilleri alıyoruz dedi. Kaç tanrı acil varsa benden önce gelen hepsi mi acil ben en sona atıldım. Kendilerine göre ellerindeki kağıttan istediğine öncelikler veriyorlar bence. Adam gibi kapıya pano asarsınız o belirler. Acil sede hep acilden geleni değil arada normal hastalarıda alır. İkiz küçük çocuklarım var bırakacak kimsem olmadığı için yanımda getirdim sonuçta hastane ortamı ne kadar oyalayabilirsiniz ki. Bence bu haksız duruma karşı gerekli önem bir an önce alınması yoksa içerideki görevli canı nasıl istiyorsa öyle sıra yapıyor. İnanın benden önce gelen herkes gitti zaten sonra gelenlerinde coğu gitti. 11:00 olmadan gittim 12 e 5 kala ancak çıktım. Doktor öğle arasına gitmeden yetişemedim kaldı, çocuklarda durmayınca mecburen döndüm şimdi sonuç için ayrıca tekrar gideceğim çocuklarla. Biraz hakkaniyet rica ediyorum. Asın kapıya elektronik sıralama cihazı görelim bizde.

Acil Serviste İhmalkarlık Ve Uzun Bekleme Süresi

14 Şubat 2025 17:16

14 Aralık 2023 01:43
Mervenur sonuçtan hiç memnun değil

Şişli Etfal Araştırma Hastanesi Randevulu Gittiğimiz Hastanede Doktor Yerinde Yok

23 Eylül 2024 14:14