Duygu sonucu yetersiz buldu

Sinpaş Gayrimenkul'de Şeffaflık Eksikliği

24 Kasım 2024 12:31

Sinpaş Gayrimenkul web sitesinde proje fiyatlarını yayınlamadığı gibi, kayıt oluşturup bilgi almak istediğinizde de, telefon ile arayın. Fiyatları sadece yüz yüze satış ofisinde verebilecekleri tarzında saçma ve mantık dışı bir yaklaşım ile müşterilere yaklaşmaktadırlar. Türkiye'nin farklı bölgelerinde projeleri olan bir inşaat firması, fiyatları sadece ofiste vereceğini söylüyorsa, insanlara kolaylık sağlamıyorsa zaten kime, nasıl hizmet sunacak, bir muammadır. Fiyatları beyan etmemelerinin sebebinin de, "ofise gidince fiyatlar farklılaşınca insanlar sorun çıkarıyor" şeklinde bir cevapla, daha da güvenilmemesi gereken bir şirket olduklarını kanıtlıyorlar. Telefonla ilettikleri ile reel fiyatları arasında, ya da kişiden kişiye değişen fiyatları var olduğu anlaşılıyor. Bu konuda şikayet oluşturmak istediğimi, müşteri memnuniyeti departmanına bağlamalarını talep ettiğimde de, "böyle bir uygulamaları olmadığı" şeklinde medeniyet dışı bir cevapla karşılaştım. Demek ki ilerde proje tamamlanmayıp, mağdur edilsek de muhatap bulamayacağız. Sinpaş Gayrimenkul güvenilir bir şirket değilmiş, net olarak anlamış oldum.

25 Kasım 2024 08:21 (Şikayetten 19 saat sonra)
25 Kasım 2024 10:18

Şikayetim tam olarak okunmamış sanırım, madem fiyat listeleriniz sabit, neden telefonda müşteri temsilcileriniz fiyat listesi ve koşulları anlatamıyor, ve illa satış ofisine gelmek zorundasınız şeklinde bir muamele ile karşılaşıyoruz?

25 Kasım 2024 10:30

Sn. Duygu V., Tam fiyat bilgisi spesifik olarak seçilen daire özelinde verildiği için telefonda genel fiyat aralıkları bahsedilmektedir. İlgilenilen daire ve diğer daireler için ayrıntılı bilgilendirme adına satış ofislerimize davet edilmektedir. Saygılarımızla, Sinpaş GYO A.Ş.

25 Kasım 2024 11:13

Yineliyorum, telefonda müşteri temsilciniz hiçbir şekilde fiyat vermediklerini söyledi. Spesifik daire tipi için de, fiyat listesi de, şehir dışında projeniz olsa bile hiçbir şekilde fiyat telefonda vermiyoruz dedi. Daha açık nasıl yazabilirim?! Call center müşteri temsilcilerinizin konuşmalarını dinleyin o halde. Çözümünüz nerede ayrıca, ben gelemeyeceğim ofisinize ve hala istediğim proje ve tip daire için fiyat alamadım. Çözüm sunmanız gerekirken, çözüm üretmeyen ve yaşadıklarımı inkar eden cevaplar yazıp duruyorsunuz

25 Kasım 2024 11:22

Sn. Duygu V., Talebiniz ilgili departmana yönlendirilmiştir. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Sinpaş GYO A.Ş.

Jasonn
Jasonn

Yazdıklarınız doğrudur kardeş bu sinpaş 11 yildir bu projeye bir civi bile çakmadı bir de insanların arsalarına çokmuş gibi davranıyorlar

20 Nisan 2025 13:21
Sinpaş Boulevard Sitesinde Bitmeyen Sorunlar
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Sinpaş GYO More Suit Tapu Sorunu

05 Eylül 2023 17:07