Mustafa sonuçtan çok memnun

Sinpaş Boulevard Sefaköy Da Rezervasyon Bedelinin İade Edilmemesi!

05 Mart 2024 10:54
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Param iade edildi, teşekkür ederim!”

Sinpaş Boulevard Sefaköy konut projesinden 3+1 bir ev almak için görüşmeye gittim. Amacım sadece bilgi almak ve ödeme koşullarını öğrenmekti. Ofiste bize proje hakkında bilgi verildi; ancak ödeme konusunda yardımcı olmaları durumunda bu evi alabileceğimizi belirttik. Satış ofisindeki K**** Hanım, 100 bin TL rezervasyon bedeli ödersek genel merkeze gidip ödeme konusunda müdürüyle görüşebileceğini, aksi takdirde yardımcı olamayacağını ifade etti. Eğer ödeme koşulları uygun olmazsa veya biz vazgeçersek, ödememizi ertesi gün alabileceğimizi söyledi. Biz de kabul ederek ön ödemeyi yaptık. Ancak, maket üzerinde bize ayrılan evi gördüğümüzde, projede havuz ve sosyal donatı alanlarının sınırlı olduğunu fark ettik ve projeden soğuduk. K**** Hanım ertesi gün aradığında, ödeme koşullarında yardımcı olabileceğini ancak 1 milyon TL civarında bir vade farkı çıkacağını belirtti. Proje zaten beklentilerimizi karşılamadığı için vazgeçtik. Ön ödememizin iadesini talep ettik ve satış ofisine giderek konuştuk. Sonuçta rezervasyonumuzu iptal ettik, iade için dilekçe verdik ve ödememizin 15 gün içinde yapılacağı söylendi. Ancak 15 günden fazla süre geçmesine rağmen ödememiz iade edilmedi. Kredi kartıyla yaptığım ödemenin ekstresi kesildi ve son ödeme tarihi için döviz bozdurmam gerekti. Bu durum hem güvenimi sarsmış hem de maddi zarara uğratmıştır. Ödememin en kısa sürede yapılmaması durumunda yasal yollara başvuracağım. Sinpaş'a olan güvenimi kaybettim ve bir daha bu firma ile iş yapmayı düşünmüyorum.

05 Mart 2024 11:20 (Şikayetten 25 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Müşteri memnuniyetiniz bizim için çok değerli ve önemlidir. Müşteri İlişkileri yöneticiniz sizi kısa sürede bilgilendirecektir. Saygılarımızla, Sinpaş GYO Müşteri İlişkileri Yönetimi

05 Mart 2024 14:17

Değerli Müşterimiz, Bugün itibariyle iade işleminiz gerçekleştirilmiştir. Bilgilerinize sunar iyi günler dileriz. Servet GYO Müşteri İlişkileri Yönetimi

07 Mart 2024 13:35

Param iade edildi, teşekkür ederim!

Sinpaş GYO Kapora İadesi Yapmıyor.

23 Ağustos 2023 02:26

23 Ekim 2025 22:55
Teslim Edilen Dairede Sürekli Su Kaçağı Ve Yetersiz Destek Mağduriyeti
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Sinpaş GYO More Suit Tapu Sorunu

05 Eylül 2023 17:07
İdris sonuçtan hiç memnun değil

Sinpaş GYO Boulevard Çankaya - Teslim Edilmeyen Ev!

31 Temmuz 2023 16:41
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 19:18