Sincan Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Sincan Fatih Törekent Hastanesi'nde Yaşanan Muayene Sıkıntısı

11 Mayıs 2024 15:12

Sincan Fatih Törekent devlet Hastanesi sistemi olmadığı için gece 3'den beri muayene etmiyor. Yetkililerin bunu görmesini hastaneyi artırmasını talep ediyoruz. Kasıklarımda ağrıyla geldim ayakta duramıyorum muayene etmiyorlar. Şikayetçiyim devlet Hastanesi muayene etmiyor doktor mu yok bu hastanede cihaz mı yok

Suvi
Suvi

Benimkisi şikayet değil Evet bir hasta veya hasta yakini olarak doktor eksikliğini göz ardı edemeyiz bu bir gerçek umarım kısa sürede uzman bir kadro. İle iyileştirme yapılır bu benim temennimdir. Hastanemizde çalışan ve bize yardımcı olan tüm hastane personeline. Sonsuz teşekkürlerimi sunarım şu an 9 yaşında oğlum yüksek ateş ve kanda enfeksiyondan bura bulunuyor ve tedavisi de sürüyor ilgi ve alaka için çok teşekkürler iyi varsınız

Sincan Eğitim Araştırma Acilde Düşük Riskiyle Karşılaştığım İlgisiz Ve Bilgisiz Yaklaşım Mağduriyeti

25 Ağustos 2025 18:04
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Sincan Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Reçete Onayı Ve Eczane Sorunu

20 Şubat 2024 19:38