Sinbo Tost Makinesi Kullanım Kılavuzu Problemi

26 Eylül 2024 17:574.362

A101'den Sinbo SSM 2590 model tost makinesi aldım. Kutunun içinde kullanma kılavuzu için bir karekod vardı. Okutup makinenin pişirme plakalarının nasıl çıktığına bakacaktım ancak 'sayfa bulunamadı' hatası aldım. İşin enteresan tarafı, Sinbo WhatsApp müşteri iletişim hattına yazdım. İletişim hattı kare kodu okutmamı söyleyince ben de oluşan hatayı söyledim ve bir daha yazdıklarıma cevap vermediler. 3 kuruş fazla verip doğru düzgün bir ürün alın.

1 Destek
27 Eylül 2024 13:12 (Şikayetten 19 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz; Şikâyete konu olan ürününüz ile ilgili, belirtmiş olduğunuz irtibat telefon numaranızdan ulaşılamadığından e-mail ile gerekli bilgilerimiz paylaşılmıştır. %100 Müşteri Memnuniyeti ilkesi ile çalışan firmamız, siz tüketicilerimizden gelen tüm talepleri büyük bir hassasiyetle değerlendirmektedir. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmemiz için, firmamızın ürün ve hizmetleriyle ilgili düşüncelerinizi bizlerle paylaşmaya devam etmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Sinbo Müşteri İlişkileri Merkezi

Özgür
7 Ekim 2024 14:26

Sinbo pişmanlıktır.

Sinbo Yumurta Haşlama Makinesi Kapak Sorunu Ve İletişim Eksikliği!

4 Mart 2025 16:16646

"Teşekkür ederim!"

Sinbo Yumurta Haşlama Makinesi Kapak Sorunu Ve İletişim Eksikliği!

Sinbo Sorumsuzluğu

13 Eylül 2023 12:01682

Vatan dan almış olduğumuz Sinbo yumurta pişirme makinesi iki kullanımda kapak yamulttu. Bunun üzerine Sinbo yeni kapak g...

25 Temmuz 2024 10:521.063

"İlginize çok teşekkür ederim."

Sinbo Yumurta Pişirme Makinesi Kapağı Temin Edememe Sorunsalı!

Sinbo Yumurta Pişirici 1 Sefer Kullandım.

25 Temmuz 2023 21:341.295

Sinbo yumurta makinesi aldım farklı zamanlarda, en son aldığım yumurta makinesini bir kere çalıştırdım, ve yetkili servi...

Sinbo Yumurta Pişirici 1 Sefer Kullandım.

Sinbo SEB5803 Yumurta Pişirme Makinesinde Garanti Kapsamında Çözülmeyen Kapak Sorunu

29 Temmuz 2025 10:361.332

"Açıkçası buraya şikayetimi belirtmeden çözüm üretilseydi daha çok güvenimi kazanırlardı da buna da şükür deyip buraya yazdıktan hemen sonra problemi hızlıca çözdükleri için teşekkür ediyorum."

Sinbo Tost Yapamayan Tost Makinesi

Sinbo TostYapamayan Tost Makinesi

Güler
Sinbo Tost Makinesi Defolu!

Sinbo TostMakinesi Defolu!

Ece
SSM-2513 Sinbo Tost Makinesi İadesi!

SSM-2513 SinboTost Makinesi İadesi!

Çetin

Öne ÇıkanKonular