26 Aralık 2023 16:33

Özenerek Bernardo (Sinbo) dan aldığım tost makinemin kutuyu açtığım anda kaplamalarının kalkmış ve soyulmakta olduğunu gördüm. Fakat kıyamadığımdan geri vermedim ancak 15 gün önce tutma kısmi çat diye ortadan kırılınca servise göndermek zorunda kaldım. Servise verirken dikkatlice sarmamı, kargo esnasında başına gelebilecek bir kırılmadan aksi takdirde benim sorumlu olduğumu söylediler ben de güzelce sardım (verirken de alırken de videoya çektim). Bugün servisten gelen makinemi almaya kargoya gittim teslim aldığımda zaten içinde bir şeylerin oynadığını duydum kutunun. Eve gelip açtığımda Sinbo fabrikadan makinemi bana geri gönderirken hiçbir şekilde sarıp sarmalamadan kutuya atıp ağzını bantladıklarını gördüm. Makinenin ağzı gözü bir yerdeydi açtığımda, tost makinesinin içi ise çiziklerle dolu. Ben bile pişirme kağıdı kullanıp sakınırken bir şey olmasın diye makineyi daha beter edip yollamışlar. Geri taktıkları parçanın yine kaplaması soyuk ve kırılmış parçası kutunun içindeydi. Belki de taşıma esnasında oldu. Bizden güzelce paketlememizi sarmamızı beklerken kırılırsa mesuliyet sizde derken siz ne hakla bu şekilde bu ürünü fırlatırcasına gönderirsiniz çizik kırık şekilde, nasıl firmasınız siz? Bir de telefonda teknik servis kaydı oluşturalım diyorlar tekrar neymiş gidip elimle güzelce paketleyip kargoya verecekmişim bunlar da fırlatıp kıra döke geri göndereceklermiş. Şaka mısınız siz? Gerekenin yapılmasını bekliyorum ben tekrar sizin için zahmete girmeyeceğim, isinize ozen gösterin azıcık ve hatanızı ivedilikle telafi edin. Aksi takdirde Tüketici Hakları mahkemesine başvuracağım.

27 Aralık 2023 10:14 (Şikayetten 17 saat sonra)
27 Aralık 2023 20:06

Evet ulaştınız ama hala işimi kolaylaştıracak ya da tekrar gönderme zahmetinde bıraktığınız ürünümü darmadağın geri göndermeyeceğinize dair bir teminat vermediniz.

Bade
17 Mart 2025 17:11
Ömer sonucu yetersiz buldu

Ömer
06 Mayıs 2024 13:59

Yaren
05 Ağustos 2024 14:29
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Filiz
07 Ocak 2025 13:53