Yanıltıcı Ürün Satışı Ve İletişim Sorunları

Yanıltıcı Ürün Satışı Ve İletişim Sorunları
31 Aralık 2024 16:24

Facebook üzerinden karşıma çıkan 'şifacıana' isimli bir yerden annem için fıtık kurutan krem aldım. Ancak bana gönderen firma olarak kargo poşetinde Sina Grup Reklam Taş. Hzm. Ltd. Şti. yazmaktadır. Firma iletişim bilgisi yok, gönderen kargo bile belli değil. Bu nasıl bir hizmettir? Ne oldu bilmiyorum. 450 TL para verdim. Çok önemli değil ama sonuçta bu ürünü sağlık için aldık, sağlığımıza zarar versin diye değil. Karşımızda muhatap bile yok, karşıma çıkan Reels videoda şifa bulmazsanız paranız iade diyor bir de, iadeyi geçtim kiminle iletişim kurup iade alacağız. Konuyla ilgili gerekli mercilerin inceleme yapmasını ve insanların zarar görmemesi adına gerekli araştırmayı rica ediyorum.

Hüseyin
Hüseyin

Bunlara dur diyecek yok mu lütfen aklınızı kullanın

Hakkı sonuçtan hiç memnun değil

Sina Grup Reklam Hayal Kırıklığına Uğratan Sağlık Ürünü Deneyimi

24 Mart 2024 14:30
Ümran sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Krem Farklı Çıktı İade Edemiyorum

28 Temmuz 2025 23:47
Aldığım Krem Farklı Çıktı İade Edemiyorum
Sıddık sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 19:10
Sina Grup Reklam Sina Grup Adlı Şirket Ticari Ahlaka Uymuyor Şikayet Ve Çarpılma Çok!