Show TV Show Ana Haberde Bizimle Alakalı Yalan Haber Yayınladım

Neşet
17 Haziran 2024 09:01

Merhabalar, öncelikle Kurban Bayramınız mübarek olsun. Sizin yayınladığınız bu videodaki asıl aracın sahibiyim. Aracımda maalesef müzik dinlemek için bile teyp ya da müzik çalar mevcut değildir. Sizin bu olayı yayınlayıp farklı bir şekilde anlatmanızı kınıyorum. Çocuk yaşımdan beri Show TV hayranıyım ama maalesef bu üzücü durumu farklı bir şekilde insanlara yansıtmanız beni ve ailemi derinden üzdü. Olayları da kısaca özetlemem gerekirse, araç içindeki üç kardeşim iş dönüşü eve gelmekteler ve yolun ortasından yürüyen bir gence uyarıcı kısa bir korna çalındı. Bu duruma sinirlenen gençler küfürlü konuşunca aralarında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya döndü, üç kardeşim de feci halde yaralandı ve yüzleri tanınmaz hale geldi. Aracımız parçalandı. Bunun üzerine ikinci kardeşim abisini kurtarmak amacı ile aracı saldırganların üzerine sürdü. Bu olayın yüksek ses ile uzaktan ve yakından bir alakası yoktur. Ayrıca kardeşime saldıranlar mahalle sakinleri değil, kendini bilmez bir grup insandan oluşmaktadır.

Gürkan
Gürkan

Hem üstüne sürüp hem bunu diyon?

Hüseyin sonucu yetersiz buldu

Canlı Yayında Tehdit Ve Kişisel Bilgilerimin İfşa Edilmesi

Hüseyin
07 Temmuz 2025 20:10
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Bahar
17 Aralık 2024 15:54
TV8 Programında İtibar Zedelenmesi
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

İzinsiz Paylaşılan Çocuğuma Ait Görüntüler Ve Hakaret İçeren Yorumlar Hakkında Şikayet

11 Eylül 2025 22:01