Burçin
04 Aralık 2023 17:30

Shopier üzerinden Kremlin.co satıcısından arkadaşıma yanlışlıkla hediye olarak 44 numara ayakkabı sipariş verdim. Ödemeyi kredi kartımdan yaptım. Bunu özellikle belirtiyorum çünkü kredi kartına iadenin çok daha kolay olduğunu biliyorum. Siparişten bir gün sonra Kremlin.co müşteri temsilcisine ürün henüz kargoya verilmediyse 42,5 numara ayakkabı ile değiştirmek istediğimi söyledim. Ürün kargoya gönderilmiş denildi ama bana kargo mesajı gelmedi, aradan üç gün geçti. Kargo mesajı gelmediği için kendilerine ulaştım ve benimle dalga geçer gibi iletişim kurdular. Bu firmaya güvenim kalmadı ve paramın iadesini talep ettim. 'İademiz yoktur' diye yanıt aldım. 1. Şirketin belirttiği şartlar kanuna aykırı olamaz. Kanun dışı sözleşme şartı eklenemez. Mesafeli satış sözleşmesinde koşulsuz şartsız iade mevcuttur. 2. Ben para iadesi talep ediyorum. Paramın iadesi yapılmadığı takdirde hukuki ve cezai işlem başlatacağım. 3. Shopier olarak bu tarz satıcıların bünyenizde barınması sizi de lekeliyor. Kendilerinin faturasız işlem gerçekleştirdiklerine dair birçok şikayet okudum. Alo 186'yı da arayıp kendilerini oraya da şikayet edeceğim. Paramın asla peşini bırakmayacağımı üstüne basa basa söylüyorum.

Buse sonuçtan çok memnun

Buse
21 Şubat 01:06
"Ücret iadem gerçekleşti Shopier'e teşekkür ederim"
Nihal sonuçtan çok memnun

Kremlin Shopier Ayakkabı Alışveriş