Öğretmenin sonuçtan çok memnun

Öğretmenin
27 Nisan 2024 17:02

Elit Sportive Spor Ürünleri Ticaret Limited Şirketi (Instagram adı: Bg1 Sportive) tarafından 29.03.2024 tarihinde Instagram sayfası üzerinden 1199 TL karşılığında bir ayakkabı satın aldım. Talep ettiğim ayakkabı numarası 36 olmasına rağmen, bana 36.5 numara gönderildi. Durumu şirketle iletişime geçerek bildirdim ve 06.04.2024 tarihinde değişim için ayakkabıyı geri gönderdim. Ancak, birden fazla kez iletişime geçmeme karşın, 'sizinle iletişime geçeceğiz' yanıtını alarak oyalanmaya devam ettim. Haftalar süren çabalarım sonucunda, ellerinde 36 numaranın olmadığı bilgisine ulaştım. Buna rağmen Shopier üzerinde 36 numaranın satışı sürdürülmekteydi. Başka bir ürün seçmemi önerdiler fakat istediğim başka bir modelin de numarası mevcut değildi. Para iadesi talep ettiğimde ise bu talebim reddedildi. 27.04.2024 tarihi itibarıyla hâlâ bir ayakkabım yok ve yaşanan bu durumdan dolayı mağdur edildim. Firmanın Instagram üzerindeki reklam faaliyetleri ile gerçek hizmet kalitesi arasındaki fark nedeniyle yaşadığım mağduriyeti belirtmek isterim. İlgili tüm görselleri ekte sunuyorum.

Öğretmenin
27 Nisan 2024 22:51
Shopier BG1 Sportive Para İadesi Ve Ürün Değişimi Yapmıyor.

Hala aynı ayakkabı 36 numara ile satışı yapılıyor.

Pelin sonucu yetersiz buldu

Pelin
15 Ocak 2024 13:51
Müge sonuçtan çok memnun

Müge
10 Kasım 2023 12:17
"Instagram alışverişlerinin Shopier üzerinden yapılmasının güvenli olduğunu anladım. Mağaza ürünümü göndermiyor iade yapmıyordu buna rağmen Shopier yetkilileri hemen araya girip para iadesi almamı sağladılar. Hızlıca geri dönüş yaptılar kibar ve çözüm odaklılardı. Çok teşekkürler."
Buse sonuçtan çok memnun

Buse
21 Şubat 01:06
"Ücret iadem gerçekleşti Shopier'e teşekkür ederim"
Elif sonuçtan çok memnun

Elif
13 Kasım 2024 13:11
"Satıcı crafsneakers iadede zorluk çıkardığı ve sahte ürün sattığı halde Shopier ekibi ücret iademi sağladı ilgileri için teşekkürler"
Derya sonuçtan çok memnun

Derya
02 Mayıs 2024 14:56
"Şikayetimin hemen sonrasında bana dönüş yapıldı iki gün içerisinde ürünleriniz gelmezse iade yapılacaktır denildi ve dedikleri gibi ücret iadesi yapıldı. İlgi ve alakaları için çok teşekkür ediyorum."
Shopier Güvenim Beni Yanılttı.
Shopier Güvenim Beni Yanılttı.