Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Merkez Servis (444 60 90)'in Yaşattığı Mağduriyet

12 Ocak 2024 08:45

15.08.2023 tarihinde internetten arama motoruna yazdığımda Arçelik yetkili servisi gibi karşıma çıkan 444 60 90 numarayı aradım ama aramaz olaydım. Kendilerinin Arçelik'in kendi yetkili servisi olduğunu söylediler. Gelip çamaşır makineme bakmalarını istedim. İki kişi geldi içini açıp tamiri için 5200 TL istediler. Bu para bize çok geldi tabi ama Arçelik'in kendi servisidir diye güvenerek kabul ettik.

Bir hafta içinde teslim edileceğini ve ayrıca bu paranın içinde bir yıl da garanti verdiklerini söylediler. Makine gidiş o gidiş söyledikleri gün arıyorum parça bekliyoruz hala hazır değil dediler bir hafta daha bekledim yine gelmeyince tekrar aradım makinemi gönderin hamileyim çamaşırları elimde yıkıyorum ihtiyacım var dedim parça şu gün gelecek deyip tekrar beklettiler ve yine bekledim. Tekrar arayınca hala parçanın gelmediğinden bahsettiler beni mağdur ettiklerini sürekli oyaladıklarını söyledim tamam iki gün sonra yapıp gönderiyoruz dediler. 2 gün sonra tamir ettik deyip getirdiler. Parça hala gelmediyse nasıl tamir edip gönderdiler diye içimde şüphe oluştu arayıp sordum baştan savma mı yaptınız diye olur mu öyle şey tamir ettik tabi dediler. Makineyi açtım çalıştırdım ama makinemdeki ses hala devam ediyordu belli ki tamir etmemişlerdi o şekilde kullanmaya başladım derken bir müddet sonra makinem tamamen eski arızayı vermeye başladı ve kullanılamaz durumda. Arçelik'in kendi kurumsal yetkili servisini aradığımda bu firmanın onlara ait olmadığını özel bir teknik servis olduğunu söylediler.

Yani resmen insanlara yalan söyleyip tamir edeceğiz deyip yüksek miktarlarda paralar alıyorlar ve tamir etmeden size geri getiriyorlar. Giden 5200 TL paramız çöp oldu makineyi açıp içinden ne aldıklarını da bilmiyoruz. Ben hamile halimle hem maddi hem manevi olarak mağdur edildim şikayetçiyim. Paramın iade edilmesini istiyorum yoksa hakkımı yasal yollardan arayacağım.

Onur
Onur

Tuğba hanım merhaba bende aynı şekilde mağdur oldum siz bir sonuca ulaşa bildiniz mi?

31 Ocak 2024 20:19
Gülinaz sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2024 22:18
Özel Teknik Servis (444 15 31) Yetkili Olmayan Servis Sıkıntısı