Nuray sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2023 03:34

Reyondaki gelinliğe ilk gittiğimde farklı fiyat, iki gün sonraki ikinci gidişimde ise daha fahiş bir fiyat söylediler. İşletme sahibi üründe indirim yapmasına rağmen, çalışanlar türlü oyunlarla indirime engel oldular. Eylül ayındaki düğünüm için 30.000TL’ye diktirdiğim gelinlik isteğimden çok daha farklı, vasat bir gelinlikti. İstediğim şeyleri not etmeyip, kafalarına göre basit, ucuz yarım yamalak bir gelinlik diktiler. Gelinliğin göğüs kısmı balenine dikilmemişti bile. Arkasındaki fermuar kısmı da dikilmemişti. Dikilmesini rica ettiğimde ise “modeli böyle"deyip geçiştirdiler. Düğünümde göğsünü ben iğnelemek zorunda kaldım. Nakışlarının her yerinde ip kaçığı vardı. Balık astar istememe rağmen isteğimden tamamen farklı bir şekilde balık astar ve transparan dikmişlerdi. Oysaki ben a kesim talep ettiğimi, reyondakinden farklı istediğimi birçok kez belirttim. Provada ise notunu düşmemelerine rağmen “siz söylemediniz” diye beni suçladılar. Kibarca isteklerimi belirtmeme rağmen özellikle H**** H. Benimle kavga eder bir üslupla konuştu. Adeta kendi düğünüymüş gibi “ben bu şekilde istiyorum” dedi. Yeniden dikmek yerine, hatalı ve kusurlu diktikleri gelinliği dayatarak, revize etmeden verdiler. Gelinliğin etek ucunu keserken terzi E**** H*a çok kısa olduğunu belirttim ama yine fikrimi dikkate almadı. Düğünde yürürken, ayakkabılarım göründü. Tülü o kadar basit ki düğün sonunda gelinlik birçok yerden yırtılmıştı bile. Gelinliği sipariş ederken talebimiz üzerine etrafı hafif güpürlü duvak vereceklerini söylemelerine rağmen teslimat esnasında klasik, hazırda bulunan sade duvaktan verdiler. Gelinliği alırken en azından ellerindeki hazır güpürde iki tane de olsa işlemelerini rica ettiğimde ise özellikle H**** Hanım yine örseleyici, ağır bir üslup takındı. Yumuşak mizacımdan dolayı beni örselediler. Sanki onlar müşteri, onların düğünüymüş gibi ben onların kaprislerine, polemiklerine katlanmak zorunda kaldım. S. D. B** Hanım ve mağaza m. G**** (? ) Hanım ürününün kusurlarını örtmek ve satış yapmak adına samimiyetsiz yorumlar yaptılar. Hem değil 30.000, üç kuruş bile etmeyecek bir gelinlikle özel günümü ziyan ettim hem de düğünden önce sebep oldukları gerginlikle psikolojik buhran yaşadığımla kaldım. Kaliteli, düşlediğiniz gelinliğe mutlu şekilde ulaşmak istiyorsanız lütfen kurumsallıktan uzak, kaotik, empati yoksunu, yıkıcı, banal çalışanların olduğu, ikinci sınıf bu işletmeden kaçının. Maddi manevi yıprandım. Hukuki süreç başlatacağım.

02 Kasım 2024 15:16

29 Temmuz 2024 23:51
Gelinlik21 Sipariş Üzerine Gelinlik Faciası
Nihan sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2025 09:29
Düğünümde Hayal Kırıklığı: Son Dakika Hazırlanan Kusurlu Gelinlik
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Reyhan Turhan Couture Düğün Gününde Gelinliğin Sorun Çıkarması Üzerine Bir İnceleme

28 Ekim 2023 12:33

Nişanlık Elbisesinde Hayal Kırıklığı Ve Saygısız Davranışlar