Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Denizli Şen Butik Selçukbey Şubesinde Müşteriye Hakaret!

13 Aralık 2024 10:38

Denizli Şen Butik Selçukbey şubesinden ürün almıştı annem benim için. Ben başka şehirde yaşıyordum hamileydim doğumdan sonra denizliye geldim. Aldığımız ürün bana olmadı değişim yapmak istedik. Değişim süresi 7 günmüş ama bize bunu söylemediler. Ve annemin de benim için aldığını benim şehir dışından geleceğimi biliyordu satıcı. Bize değişim süresinden bahsetmedi. Değiştirmek için gittiğimiz mağazadaki çalışan kadın anneme hakaret etmiş. Ben ürünü başka şubenizden aldım demediğim halde benim bu şekilde yalan söylediğimi söylemiş. Böyle bir şey yok. Benim ağzımdan böyle bir cümle çıkmadı. Annem tesettürlü ve kendisi de tesettürlü. Ne alakası varsa başındaki eşarptan utan diye bağırmış. Torunlarından çocuklarından çıksın demiş.  Müşteriye böyle hakaret beddua eden bir mağazayı markayı da ilk defa görüyorum. Annemin arkasından mağazadan çıkıp sokak ortasında da arkasından bağırıp beddualar etmiş. Beddua edecek bir sebep yok ayrıca. Bir daha mağazama gelmeyin diye kovmuş. Çok terbiyeli çalışanları varmış cidden tebrik ederim arasanız bulamazsınız böylesini.

12 Aralık 2024 15:44

Mağazanın Instagram hesabı ssenbutikselcukbey Bayramyeri şubesi ssenbutik Değiştirmek istediğinizde iftira atıp mağazadan kovulabilirsiniz. Tesettürünüze küçücük bebeğinize kadar ne alakası varsa artık beddua edebilirler. Minicik bebeğimin konuyla ne alakası varsa artık.

12 Aralık 2024 16:18
Denizli Şen Butik Selçukbey Şubesinde Müşteriye Hakaret!
denizli-sen-butik-selcukbey-subesi-sikayeti-2.jpg

Instagram hesapları

Şaheste
30 Mayıs 2025 22:36
Siparişimde Yaşadığım Gecikme Ve İlgisizlik Mağduriyetim
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Karaman Sevil Giyim Çalışanları Müşteriye Kaba Üslup Kullanıyor

21 Ekim 2023 19:37

16 Eylül 2024 14:43
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Ve Kusurlu Ürün, Hakaret İçeren Tutum Ve Mağduriyet

28 Temmuz 2025 16:03