Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Selsil "Doğal" İbareli Ürünü Mağdur Etti

Selsil "Doğal" İbareli Ürünü Mağdur Etti
Deniz
14 Mart 2024 03:55

Selsil markasının pak macun ürününü bir süredir kullanıyorum. Yağlı alanlar, lekeler ve metal yüzeylerde ev içinde kullanımı uygun olduğu belirtilen ve ambalaj üzerinde 'tamamen doğal partiküller' ifadesine güvenerek, buzdolabımın yağlı kısımlarını çok az bir macun miktarıyla hafifçe sildim. Ancak temizlik beziyle silme işlemi sonrasında, buzdolabının metal yüzeyinde kararmalar oluştu ve bez leke ile kaplandı. Ürün 'doğal' olarak pazarlanmasına ve ambalaj üzerinde sadece 'ahşap, vernikli yüzeylerde kullanmayın, boyayı çizebilir' uyarısı bulunmasına rağmen, ambalajın üzerinde beyaz/inox eşya fotoğraflarının olması beni yanılttı ve mağdur etti.

Buzdolabım inox olmasına rağmen kapak zarar gördü. Kapak değişikliği için ödeme yapmaya hazır olsam bile, piyasada kapak bulunup bulunmadığı konusunda bilgi sahibi değilim. Ayrıca, seramik üzerindeki yağ lekelerini zorlukla çıkaran bir ürünün, nasıl olup da sadece iki kez ovalamayla inox buzdolabıma zarar verebildiğini ve ambalaj üzerinde bu konuda herhangi bir uyarının olmamasını anlamakta güçlük çekiyorum. Selsil'e şikayetimi iletmek adına sosyal medya üzerinden ulaşmaya çalıştım ancak tarafıma geri dönüş yapılmadı ve mesajım görmezden gelindi.

Dilek
21 Nisan 2024 13:02
Başak sonuçtan çok memnun

Başak
22 Eylül 2024 21:00
"Çok kısa bir sürede beni arayıp destek oldular. Ben de şikayetimi silecektim ancak site şifremi unutmuştum, daha sonra da çok uğraşmadım açıkçası şifremi yenilemek için. O nedenle güncellemem geç oldu. Firma yetkilileri gayet nazik bir şekilde boyası kalkan yer için boya ve bir hediye paketi teklif etmişti, tekrar teşekkürler."
Selsil Pak Temizleyici Dolap Rengini Çıkarttı
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
24 Ekim 2025 14:37