Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Selin Beauty Center Güzellik Merkezi Selin Beauty Acıbadem Şubesi'nde Kalıcı Oje Hizmeti Aldım

06 Haziran 2023 18:19

Selin Beauty Acıbadem şubesinde kalıcı oje hizmeti aldım. Normalde başka bir yerde düzenli olarak kalıcı oje yaptırıyorum fakat o gün mecbur bu merkeze gitmek zorunda kaldım. Çalışanları manikürümü yaparken canımı inanılmaz acıttı. Makas ile et değil sanki başka bir şey kesiyor. İşlem bittikten sonra benden 780 TL para istediler. ( Sadece kalıcı oje ve İnci tozu + mevcut ojemi çıkartmak içinde 150 TL almışlar ) Yaptırdığım gün aşırı bir acım olmadı. Fakat ertesi gün tırnağımda inanılmaz bir acı oldu. Tırnak etlerim yara içindeydi. İletişime geçtim para iadesi yaptılar ve tekrar gelmemi istediler. Fakat para iadesi olsa ne olur? Ertesi gün diğer elimde inanılmaz bir acı oldu. Sarı sarı iltihaplanmış bir parmak :) o storylerinde attıkları tertemiz manikürler ojeler. Marka bana yaptıkları hizmeti de paylaşsın? 3 gündür ellerim acıyor. Bunun telafisi nedir? Kesinlikle bu şubeye tercih etmemelisiniz. Paranızla acı çekip tırnağınızdan olursunuz.

Arzu
Arzu

Merhaba fito krem kullanırsanız çabuk toparlar çok geçmiş olsun

İlknur sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 18:09
Selin Beauty Center Güzellik Merkezi Müşteri Memnuniyeti Sıfır
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2023 14:51
Selin Beauty Center Güzellik Merkezi Memnun Kalınmayan Manikür
Selin Beauty Center Güzellik Merkezi Memnun Kalınmayan Manikür
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

18 Mayıs 2024 19:47
Eylül Öztürk Atasehir Kalıcı Oje Ve Manikür Acemiliği