N11 Yanıltıcı Fiyatlarla Müşteri Yanıltma

18 Kasım 2024 19:30

N11 sitesinden Şekeroğulları adlı mağazadan iPhone 13 128 GB beyaz modelini piyasanın altında bir fiyatla sipariş ettim. Satıcıya fiyatın doğru olup olmadığını sordum ve satıcı, ürünün mağazanın açılışına özel fiyat olduğunu belirtti. Ancak 3-5 saat sonra siparişim iptal edildi. Satıcıya ulaşamıyorum.

N11 işe mağazanın bilgilerinin çalındığını ve satıcının kendi cevabı olmadığını, başka birinin böyle bir cevap yazdığını söyledi. Saçma sapan komik bir savunma yaptı. Paranın iadesi ise hemen gerçekleşmedi, bekliyorum. N11, insanları yanıltan bir firma. Bu tür yanıltıcı fiyatlarla alışveriş yaptırarak siteye müşteri çekmeye çalışıyorlar. Hakkımı sonuna kadar arayacağım. Yazışmalar mevcut. Hakkımı hukuki olarak sonuna kadar arayacağım.

Tolgahan
12 Aralık 2024 22:38
Ürün Teslim Edilmedi, Satıcı İade Yapmıyor: N11 Müşteri Hizmetleri Yetersiz
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2024 12:40

24 Ağustos 2024 18:57

22 Kasım 2024 11:24
Salih sonuçtan çok memnun

07 Ekim 2024 15:14
"Sorunumla ilgilenip yaptıkları dönüş için teşekkür ederim. Başta zararımın bir kısmını karşılamayı teklif ettiler ancak kabul etmedim. Sonrasında gösterdikleri daha iyi yaklaşım sayesinde orta yolu bulabildik. Umuyorum ki böyle olumsuzluklar tekrar yaşanmaz. Yaşansa bile şikayet buraya gelmeden çözülebilmeli. Teşekkür ederim."
Hepsiburada'da Sürekli İptal Edilen Siparişler ve Müşteri Mağduriyeti