Sercan sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2024 14:20

3 ay önce G****** Ç**** Motor'dan Kanuni Seha 250 aldım. Aldığım gün motor bana geldiğinde, motorda çizikler vardı, ön kırık, direksiyon yamuktu. 'Sıfır motor mu aldım, ikinci el motor mu?' dedim. Gereken yerler onarıldı, parçalar değişti. Neyse, rodaj bakımı yapıldı. Bir süre kullandım, 2500 bakımı geldi. Az bir süre kullandım, motorun arka varyatöründe sorun çıktı, ses yapmaya başladı. Neyse, getirdim servise, parça getirdiler. Değişti, sorun kalmadı. Bir süre kullandım, motor saf dışı kalmaya başladı, yine getirdim servise. Bu arada motor daha 2 aylık ve garantili. Neyse, servis dedi ki: 'Kullanıcı hatası, 6 bin TL masrafı var.' Dedim ki: '4000'deki, 5000 km'deki motorda ne olmuş olabilir ki bana masraf çıkarıyor?' Yaptırmadım, aldım motoru geri. Sonra 5000 km bakımı geçti, 7500-8000 km bakımı geldi, yaptırdım. 1000 km bindim, binmedim, motorun harareti çıkmaya başladı. Servise geldim, servis dedi ki: 'Radyatör temizlenecek.' 3000 TL masrafı var dedi. Dedim ki: 'Radyatör ne alaka, motorun ya termostatı bozuk ya da devir daim yapmıyor.' Dedim, yaptırmıyorum. Dediler ki: 'O zaman arıza tespit cihazı parasını verin.' 1750 TL. Dedim bu ne saçmalık? Garanti ne işe yarıyor? Bana lütfen yardımcı olun.

30 Aralık 2024 14:24

Bu zamana kadar yapılan yapılmayan ne varsa faturaları pişmanlık 3 aylık bir motora bu kadar masraf normal mi emeğimin karşılığını alamadım hakkımı helal etmiyorum

30 Aralık 2024 14:32

motora hiçbir şey yapılmadı o kadar sorunlarını söyledim sadece tespit cihazı ücreti alıp motor sorunlu şekilde bana teslim edildi hakkım helal değil

Şükrü
Şükrü

Seha 250 Kerim aşağı yukarı hepsinde hararet sorunu var. Fakat satışını yapan kuralkan kanuni firması hiçbir şekilde mamulün arkasında durmadığı gibi, fabrika yetkililerinde ulaşabilmek iletişim kurmak, mümkün değil. Ayrıca servisler hiç kontrol edilmiyor. Her servis ayrı bir fiyat çıkarıyor. Bu ne biçim iş. Bir hevesle dişimizden tırnağımızdan arttırıp para verip aldığımız motorlar canımızı yakıyor

Sercan

Şikayet etmediğim yer kalmadı kimse yardımcı olmuyor kimse ilgilenmiyor ne yapacağımızı bilmez olduk

Hayrettin sonuçtan hiç memnun değil

Hayrettin
08 Temmuz 2024 20:02