Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Sefaköy Vet-Max Veteriner Kliniği Vet_max Kliniğinin Sorumsuzluğu

Sefaköy Vet-Max Veteriner Kliniği Vet_max Kliniğinin Sorumsuzluğu
07 Ağustos 2023 20:28

31/07/2023 tarihinde 2 buçuk aylık yavru kediye araba çarptı. Direk yakın diye oraya götürdük, aldılar. 72 saatimiz var, kanamayı durdurmak için dediler ve yatış yaptılar. Hemen işin ticari kısmı çıktı ortaya, ödeme yapmam gerektiğini söylediler. Ben yavrunun canıyla uğraşırken neyse ödeme yaptım. Sonra Perşembe günü çağırdılar beni, kediyi acil MR'a götürün diye elime verdiler. Hiçbir sorunu yok diye ve para pazarlığını girdiler, hekim değiller ya ticarethane orası. Mucizemizi Wet-max yüzünden kaybettik. Böbrek sorunu olan kedi için böbrekleri sağlam, karaciğerinde ufak sorun var, önemli bir şey değil dediler. Anesteziye ben de girecek, yarım tüp kan kaldı, tahlil yapalım kabul ediyorsanız dediler. Tamam, ne gerekiyorsa yapın dedik. Çıkan sonuçta anestezi için uygun dediler. MR çekimine götürdüm, çekimden sonra kedinin böbreklerinde sorun var, nasıl onay verdiler dediler. Acil kliniğe yatması gerek dediler. Başka veterinere yatışını yaptırdım ama savaşmadı. MR'den önce böbrekleri için tedavi olsaymış ölmeyecekti. Dünden beri içim yanıyor, bugün hesap sormaya gittim, onlar bana böbrekleri sağlam dememiş, tuvaletini kendisi başına yapıyor dediler. Onda bile inkar ettiler. MR çekimi yapan yer, mesanesini boşaltmışlar, vicdanınızla baş başa bırakıyorum dedim. Bir de bana Wet-max, benim vicdanım rahat, ücrette en makbul fiyat yaptım diyor. Ben sana ücretten söz etmiyorum. Sen hekimsin ya doktorsun, nasıl böbrek sorununu olduğunu anlamadın dedim. Sahibinin dediği laf hadi o demedi MR çekiminde değil mi? Muayene etmediler dedi. Resmen ticaret üzerine kurulmuş yer, Wet-max yüzden vefat etti.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2024 10:59
Güneş sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2023 04:26

Vethane Pet Şikayetçiyim