Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2024 08:51

Seda bujiteri sayfasından iki kez üst üste yüklü miktarda alışveriş yaptım. Daha önce de alışveriş yaptığım bir sayfaydı. O dönemde yaşadığım olumsuz bir deneyimden sonra bir daha yapmama kararı almıştım. Fakat yine yanlış yaparak bir alışveriş yaptım.

Gelen ürünlerde bozukluklar vardı muhtemelen gözden geçirmeden siparişleri hazırlıyorlar. Öncelik politikaları kesinlikle iadeden yana değil değişim hakkınız zaten yok iade edeceğim ürünü elimle düzelterek halletmemi istiyorlar. Daha önce yapmış olduğum bir küpe alışverişinde de aynı şey oldu ve mağdur etmemek için mağdur oldum sonuç olarak elimle düzeltmeye çalıştım ve küpeyi hiçbir zaman kullanamadım.

Sonuç olarak kesinlikle iade hakkımı kullanmak istediğimi söyledim onlar da bana hediye çeki vereceklerini söyledi 3 Eylül'de verdiğim kargo hala ellerinde olmadığını adıma bir kargo bulunmadığını söylüyorlar bütün bunlar bir yana iletişim kurmak çok zor cevap yazıyorum ama dönüş uzun zaman sonra sağlanıyor. Resmen oyalanmış oluyorum.

Açıkçası şeffaflıklarından şüphe ediyorum ne bana bir hediye çeki verileceğini ne de iademin yapılacağını ne de kendi rızalarıyla iletişim sağlayacaklarını düşünüyorum.

Medine sonuçtan hiç memnun değil

Boise Atelier Şu An Elimde Ne Küpe, Ne Para Var

23 Kasım 2023 10:14
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2023 14:52

30 Temmuz 2024 16:21
Kardelen sonuçtan hiç memnun değil

Kardelen
02 Ocak 2025 10:48
Yanlış Ve Kusurlu Ürün Teslimatı, İade Sorunları
Yanlış Ve Kusurlu Ürün Teslimatı, İade Sorunları
Elif sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2025 17:22