26 Nisan 2024 01:37
Gazanfer'in Teşekkür Mesajı
“Konu için secretcv den beni E** hanım aradı her konuda yardımcı oldu yanlış iletişim bilgilerini kaldırdı Kendisine çok teşekkür ederim Ayrıca şikayet var uygulaması yönetici arkadaşlarada çok teşekkür ederim iyi ki varsınız İyi çalışmalar”

Merhaba, A**** D****** adına bir şahıs Secretcv.com'dan iş ilanı vermiş. İletişim bilgileri olarak benim numaramı yazmış. Gün içinde belki 20 kişi bu şahıs için beni arıyor ve bu durumdan ciddi derecede rahatsızlık duyuyorum. Meşgul oluyorum, işlerim aksıyor ve zaman kaybı yaşıyorum. Bu şahsa ulaşamıyorum. Sizlerden ricam, bu şahsa ulaşarak iletişim bilgilerini güncellemesini ya da ilanınızı silmenizi sağlamanızdır. Kendisinin belirttiği e-posta adresi de yanlış olduğundan lütfen ilanı silin ya da iletişim bilgilerini kaldırın. Bıkkınlık verici bir durumla karşı karşıyayım. A**** D******'nin iş ilanı ve özgeçmişi ekte yer almaktadır. Aksi takdirde CİMER'e şikayette bulunacağımı belirtmek zorundayım, çünkü ciddi derecede rahatsız oldum. Bilgilendirme yapılmasını tarafıma rica ediyorum.

Gazanfer
Gazanfer
26 Nisan 2024 09:26

11 Ekim 2024 09:13 (Şikayetten 5 ay sonra)

Çalışma hayatınızda başarılar dileriz. Secretcv

Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Secret CV'de Sahte Başvurular Ve Yetersiz Hizmet

28 Ekim 2024 15:16

Secret CV'de CV Yayınlama Sorunları Ve Yanlış İletişim Bilgileri

02 Ağustos 2024 19:25

Onayım Olmadan Hesabımdan Para Çekilmesi Ve İptal Sorunu

Evrim
26 Temmuz 2025 08:45
Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2025 09:54

Kişisel Verilerimin Güvenliği Ve Resmi İşlem Talebi