Ayla sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2024 15:21

Secretcv'de üye işverenim 1 sigortalı ilan 1 normal ilan ve 30 kontör satın aldım.
Satış esasında her zaman bana destek sağlayacaklarını ve bana personelimi temin edeceklerini söylediler ve bununla alakalı çok iddialıydılar. İlk olarak sigortalı ilanımdan personel aramaya başladım ilk ay 5 başvuru aldım ve hiçbiri aradığım kriterlerde değil. (Kadın ve ilçe içinde ikamet eden arıyorum ve ilanda bu bilgiler mevcut.) olmadı tabi sigorta devreye girdi ve sürecin sonuna geldik 2 başvuru var yine kriterlerime uygun değil. Bana destek olanlara ulaşamıyorum, form dolduruyorum geri dönüş sağlanmıyor.
30 kontörün 12 sini kullandım elde var 0. İletişim numarası güncel değil, halen çalışıyor fakat işsiz görünüyor vs.
Secretcv' den isteğim kullanmadığım ürünlerin ücret iadesini yapması veya benzer bir çözüm üretmesi.

29 Nisan 2024 16:04 (Şikayetten 42 dakika sonra)

Merhabalar, Yaşadığınız memnuniyetsizliği gidermek için elimizden geleni yapacağız. Probleminiz ilgili birime iletildi. En kısa sürede size geri dönüş yapılacak. Secretcv Destek Ekibi

01 Mayıs 2024 15:43

Teşekkürler

04 Temmuz 2024 15:00

İletişime geçtiler işte şikayet yazmışsınız biz hemen destek olalım sizde değiştirin vs bana kontör tanıdılar. Kontörün benim işimi görmediğini söyledim o zaman birkaç çalışma yapın iletişim halinde olalım dediler tamam dedim ne arayan ne soran arıyorum cevap yok mail atıyorum dönmüyorlar bir kez daha pişman oldum 9.000 TL gibi bir miktar ödedim faturamı bile göndermediler gelmedi mail dedim a biz gönderdik faturayı vs her neyse bir daha tövbe ne kullanırım ne tavsiye ederim...

Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Secret CV'de Sahte Başvurular Ve Yetersiz Hizmet

28 Ekim 2024 15:16

25 Eylül 2023 13:35
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2023 09:52

14 Ekim 2024 18:36