Sarıyer Belediyesi Kilyos Doğada Yaşam Okulu Na Karavanımın Girişinin Yasaklanması

25 Eylül 2023 15:24

Merhaba Sayın Yetkili,
Kilyos Doğada Yaşam Okulu adlı kamp işletmesi yöneticisi S***** A****, karavanımın kamp alanına girişini yasakladı. Girişte sebebini sorduğumda, önceki gelişimde yanlış yere park etmiş olmamdan dolayı girişimin yasaklanmış olduğu bildirildi. Önceki gelişimde karavan kamp alanı oldukça doluydu, müsait olduğunu gördüğüm tuvaletlere yakın bir alana aracımı park ettim, park yasağı ile ilgili herhangi bir uyarı tabelası yoktu ve girerken görevli kişiler de bu hususta uyarıda bulunmadılar. Tamamen yerleşip kamp düzenine geçtikten sonra gelip karavanımı çekmemi istediler. Ben de yorgun olduğumu ve yemekten sonra çekeceğimi bildirdim. Tekrar tekrar gelerek uygun olmayan bir söylem şekliyle rahatsız ettiler. Nihayetinde karavanımı bir süre sonra gösterdikleri alana çektim. Buna rağmen bir sonraki gelişimde kampa girmemi yasaklamışlar. Orman kamp alanları ve deniz kıyılarını kapatmak ve haksız bir şekilde deniz kıyısına ulaşımımızı ve kullanımımızı engelleme hakları var mıdır. Konuyla ilgili bilgi almak isterim. İlgili tüm makamlara şikayette bulunmak istiyorum.
Saygılarımla,
A*** E*****
0532*****61

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Erdemli Belediyesi Talat Göktepe Tabiat Parkı Kamp Alanı Sorunları!

02 Nisan 2025 19:37

20 Ağustos 2024 19:05

Köyceğiz Belediyesi Ekincik Koyu Belediye Kamp Alanı Mağduriyeti.

19 Haziran 2024 22:39

Karaburun Belediyesi Karaburun İncirlikoy Bld. İşletmesi