Hakan sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2024 23:06

Sardis Yatırım adı altında Forex işlemi yapan şirket, küçük karlarla katılımcıyı cezbettikten sonra ters işlem açarak önce panikletiyor, sonrasında hesabı kurtarmak için daha fazla para yatırılmasını talep ediyor. Daha sonra hesap zarar görüyor. Fatih Er isimli danışman tarafından özellikle ters işlem açtırılarak önce zarara uğratıldım. Para çekmek istediğimde, zararı kapatacağımız vaadiyle ek para yatırmam istendi. Sonrasında hesabım sıfırlandı.

23 Nisan 2024 23:16

Bir şekilde forex piyasasıyla ilgileniyorsanız, sizi bir bayan arıyor karlı bir sistem olduğunu söylüyor, yurt dışında faaliyet gösterdiklerini belirterek (ama hep İstanbul'dan aranıyorsunuz! ) yatırım yapacağınız miktarı kendi IBAN'larına yönlendiriyorlar, paranız onların havuzunda onlara kazandırmaya başladı bile, paranızı ha bire yükseltip daha fazla kazanmanızı tavsiye ediyorlar, danışmanınız abi-kardeş muhabbetine girip güveninizi kazanıyor, günlük işlemler açarak size önce kazandırıyor zamanı gelince paranızı çekmek istediğinizde zararına işlem açarak sistemden çıkmanızı engelliyorlar, ısrarcı olursanız hesabı düzeltme amaçlı yeni işlem açarak paranızı batırıyorlar. Sonra abi geçmiş olsun çok üzüldüm sizin birikiminiz günler içinde buhar oluyor onlar yeni av peşinde koşmaya devam ediyorlar. Sardis yatırım danışmanı F** E** uygun 8bin dolarımı göz göre batırdı, tamamen bilinçli olarak

profile profile
26 Ekim 2024 13:57

Özetle; Sardis Global'e 22 Aralık 2023 tarihinde giriş yaptım. Ufak ufak kazandırıp sürekli hesabı büyütelim diye tavsiyede bulunuyorlar. Paranın tamamını çekmek istediğinizde, ters işlem açıp hesabınızı patlatıyorlar. Arsa almak için tüm paramı çekmek istediğim 11 Nisan 2023 tarihinde tüm para sıfırlandı (8 bin dolar civarı). Öncesinde sürekli ters işlem açıp hesabı ekside tutup "Abi hesap sıkıştı, kıyıda köşede yok mu?" ağızlarıyla yine para yatırmanızı söylüyorlar. Fatih Er Uygun adlı danışman, hesabım bloke olmadan 1 hafta önce mesaj atıp yurt dışında olacağım diyerek kılıfı hazırlayıp, ne tesadüfse dönüşünde hesabı patlatıyor. "Abi geçmiş olsun" diyerek konuyu da kapatıyor. Sardis Global'e durumla ilgili mesaj attım, iki sefer arayıp "Yetkiliyle görüşüp döneriz" dendi. Aylardır arayan soran olmadığı gibi, geçenlerde "yüksek kar" vaadiyle yine işlem açalım diyorlar. Firmayı dava etmek için bugün Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'na benim gibi mağdur olan 2 arkadaşımla birlikte suç duyurusunda bulunacağız.

05 Kasım 2024 10:06
sardis-husranla-sonuclanan-yatirim-deneyimi-2.jpg

Sardis Global'le herhangi bir şekilde iletişime geçilemediğinden, TCK 158. Maddeden dava açtım

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 01:09
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Sardis Global Pişmanlıktır!

Çiğdem
19 Temmuz 2023 12:51
Bora sonuçtan hiç memnun değil

Sardis Paramı Hiç Etmiş Bir Firma

05 Mart 2024 09:03
Sardis Paramı Hiç Etmiş Bir Firma
Nele sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Sardis Yanlış Yönlendirme Sonucu Maddi Kayıp Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

28 Temmuz 2025 11:30
"Barlas Bey'e teşekkür ediyorum."
sardis-yanlis-yonlendirme-sonucu-maddi-kayip-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-2.jpg
sardis-yanlis-yonlendirme-sonucu-maddi-kayip-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-1.jpg
Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

Sardis Markets Pişmanlıktır! Forexte Kaybetme Garantili Platform

Mücahit