Ali sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2024 22:09

Macrol 500 mg soğuk algınlığı için ilacı 4 gündür kullanıyorum. Ağızda geçmeyen acı bir tat, demir tadı gibi ve gece uyutmayacak kadar yoğun, mide yanması, kabızlık, gaz söz konusu. Fayda değil zarar görüyorum, hatta tedavim tamamlanmadan kesmeyi bile düşünüyorum. 42 yaşındayım, ilk defa bir ilaçta bu kadar çok yan etkiyi net şekilde yaşadım ve bir açıklama bekliyorum. Firmadan bunun bir sebebi varsa ve bu etkiyi azaltabilecek bir çözüm önerileri, acil destek rica ederim.

10 Ekim 2024 08:51 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sayın Ali B., Öncelikle bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür eder, en kısa sürede sağlığınıza kavuşmanızı dileriz. Konu ile ilgili birimimiz, paylaşmış olduğunuz iletişim bilgileri üzerinden sizlere ulaşacaktır. Sağlıklı günler dileriz. Sevgilerimizle, Sanovel İlaç

Yiğit
Yiğit

Macrol gibi bir hapı 10yaşından büyüklerde kullanır eğer ki bu hapı çocuklarda kullanıyorsa niçin hiçbir Allah'ın kulu neden buna farklı güzel tatlı bir doku eklemiyor Macrol cevap ver Instagram'da her yerde paylaşırım.

Ergün
Ergün

Makrol 500 yazdı doktor. Kullanmaya başladıktan sonra midem ve bağırsaklarım kötüleşti, ağızda acı bir tat zehirlenmiş gibi, halsizlik bitkinlik yaptı 4. Gün kestim ilacı 4 gündür karın ağrısı çekiyorum bugün başka bir doktora gittim bağırsak düzenleyici ilaç yazdı. Bugüne kadar bulaşarak çok yan etkisi olan bir ilaca rastlamadım. Bu ilacı üretenler buna bir çare bulmalı

Sanovel İlaç Macrol Değişik Yan Etkileri

29 Eylül 2024 03:40