Sezer sonuçtan çok memnun

Samsung Telefon Yurt Dışı Telefonda Çalıntı Uyarısı / Mağduriyet

30 Mayıs 2023 04:00
Sezer'in Teşekkür Mesajı
“Samsung hızlı çözüm merkeziyle yardımcı oldu. Kendilerine teşekkür ederim iyi çalışmalar 🙏”

Merhabalar, 25 Nisan tarihinde Samsung S23 Ultra marka modelli yurt dışı cihazı satın aldım. Dün bir mesaj geldi; '*** IMEI numaralı telefon çalıntıdır en yakın kolluk gücüne teslim ediniz' diye. Aldığım kişiyi aradım ve server ile alakalı olduğunu telefonu geri alacağını söyledi. Kolluk gücüne teslim mi etmem gerekiyor yoksa geri mi vermeliyim? Aldığım tarih saat gönderdiğim tutar (açıklamalı dekontu) her şey elimde var. Geri gönderip para mı alsam bir sorun olur mu? Kolluk gücüne teslim ettiğim takdirde paramı uzun süreli alamayabilirim diye düşünüyorum. Çünkü benim aldığım kişi Ankara'dan satın almış, Ankara'daki telefoncu ise başka bir kişiden satın almış bu süreç ne kadar sürede sonuçlanır? Paramın tamamını alabilir miyim? Mağdurum yardımcı olur musunuz?

30 Mayıs 2023 08:41 (Şikayetten 4 saat sonra)

Sezer
Sezer
30 Mayıs 2023 19:25

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Orijinal Telefonumun IMEI’si Klonlandı, Cihazım Kapanacak

15 Eylül 2025 16:55
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2024 19:33

Samsung S23 Ultra Servis Sürecinde İletişim Ve Parça Bekleme Sorunu

01 Ağustos 2025 03:27
Rafet sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 15:39