16 Nisan 2024 11:19

Galaxy Watch 6 saatimin orijinal kordonunun tek tarafındaki düğme işlem görmediği için saatten çıkartım kordon değiştiremiyorum. Acilen bir çözüm bulunmasını rica ediyorum. Markaya güvenimden dolayı bu ürünü tercih ettim. Orijinal kordon kullanımında hassasım fakat diğer aldığım kordonları bile takamıyorum.

samsung-telefon-watch-6-kordonun-tek-tarafindaki-tus-calismiyor-1.pdf

03 Mayıs 2024 11:58

SamsungWA ürün değişimi için gönderdiği model aynı değil! Samsung Watch 6 saat kordonum ile ilgili olan arıza için ürünü ilgili servise gönderdim. Ürünün arıza talebi kabul edildi ve aynı modelle değiştirilmiştir diye bilgi geldi. Ancak gelen model farklı bir modeldir. Benim ürün rengim siyah gelen ürün kum rengi ve farklı model.

Ek
1714726684742.degistirilen-urun-faturasi.pdf
1714726676525.urun-faturasi.pdf
Deren
03 Mayıs 2024 13:52
samsung-telefon-watch-6-kordonun-tek-tarafindaki-tus-calismiyor-3.pdf
samsung-telefon-watch-6-kordonun-tek-tarafindaki-tus-calismiyor-2.pdf

SamsungWA kordonu ilettim ancak bu sefer de ürün değişimi için gönderdiği model aynı değil! Samsung Watch 6 saat kordonum ile ilgili olan arıza için ürünü ilgili servise gönderdim. Ürünün arıza talebi kabul edildi ve aynı modelle değiştirilmiştir diye bilgi geldi. Ancak gelen model farklı bir modeldir. Benim ürün rengim siyah gelen ürün kum rengi ve farklı model. Doğru ürünün gelmesi için ne yapmalaıyım.

30 Mart 2024 21:48
Emirhan sonuçtan çok memnun

15 Mayıs 2024 22:19
"İlginiz için teşekkürler."
Elif sonuçtan memnun

05 Eylül 2023 15:01
"Servis sorunu çözülemez olduğunu gördü iade değişim şansı sundu. Teşekkürler..."

05 Eylül 2023 17:00
Semih sonuçtan çok memnun