Alper sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon S22 Ultra Kamera Otomatik Odak Sorunu

20 Ocak 2024 14:05

2 ay önce aldığım s22 Ultra cihazım on kamera otomatik odak sorunu sebebi ile 2 kez servise gönderdim telefon galerisinde arıza ile ilgili ekran kaydı bırakmama rağmen arıza yoktur diye 15 gün bekletilip geri gönderildi. Sözde çözüm ekibi ve uzman mühendislerde yardımcı olmamıştır, o kadar para verip 10 gün kullanabildim. Gerçi bu şekilde de kullanmış sayılmıyorum. Büyük pişmanlık.. Paramızla rezil olmanın, böyle bir şey olduğunu anlamak üzücü. Ama artık Tüketici Hakları'na gideceğim, başka çare bırakmadınız. Ekte videoda bile görünmekte arıza.

03 Nisan 2024 23:28

Samsung s22 Ultra 11,2023 tarihinde almış olduğum telefonda ön kamera odak sıkıntısı ile 3 kere BDH Ankara servisine gönderdim fakat arıza yoktur diye geri gönderildi..neticesinde Hakem Heyeti sağ olsun arıza tespit edip ücret iademi yaptı. Ama bu arada 4 ay zaman geçti ve ben s22 ultradan 6binlira zarar ettim ücret iadesi ile yerine aldığım telefondan zaman geçtiği için 9 bin lira toplamda 15 bin lira zarar ettim Samsung markasının bunu çözmesini istiyorum. Yoksa Samsung pişmanlık ve rezil.

18 Mart 2024 16:39

BDH servisinin 3 kere kabul etmediği arızayı sağ olsun Hakem Heyeti sayesinde ücret iademi geri aldım fakat arada geçen 4 aylık zaman da arızalı telefon 9bin ve yerine almak istediğim telefon 15 bin zam aldı ve ben şu an maddi olarak zarardayım manevi olarak 20 gün kullanabildim cihazı ya serviste ya da hakem heyetinde yattı telefonum Samsung nasıl bir çözüm sunacak bekliyorum. Cihaz s22 Ultra

18 Mart 2024 15:53

Samsung s22 Ultra 3 kere BDH servisine ön kamera odaklama sorunu ile gönderildi servis bekletip geri gönderdi Hakem Heyeti sağ olsun ücret iadesi kararı verdi. 4 ay zaman zarfında 37.000 aldığım telefon 46.000 gibi rakamlara satılıyor şu an. Samsung gibi rezil bir firma daha görmedim zamanında kabul etselerdi 9 bin gibi fark oluşup zarar etmezdim.

20 Ocak 2024 16:26 (Şikayetten 2 saat sonra)

20 Ocak 2024 16:37

Çözüm ekibinin aramasına gerek yok zaten onlarda bir çözüm bulamadılar. Mümkün olduğu kadar Samsung kullanmayacağım çevremdekilere tavsiye etmeyeceğim. Elimdeki bütün Samsung ürünleri zararına satışa çıkaracağım.

27 Ocak 2024 18:14

Cihazı tekrardan bir şey yapmadan geri gönderdiler Samsung s22 Ultra tamamıyla pişmanlık sözde çözüm ekibi zaten bir işe yaradığı yok sadece zaman kaybı yazıklar olsun paramızla rezil olduk ne kadar berbat bir marka olduğu belli oldu

03 Nisan 2024 23:30

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
30 Nisan 2024 20:58

Zeynep
11 Temmuz 2023 19:49
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Saat Ve Telefon Şarj Sorunları Sonrası Değişim Sürecinde Yaşanan Hayal Kırıklığı

Adnan
04 Ağustos 13:20
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Meryem
13 Temmuz 2024 18:57
Mehmet sonuçtan çok memnun

17 Kasım 2023 22:27
"Samsung çözüm ekibinden Hasan Beye ilgisi ve çözümü için teşekkür ederim. Çözüme giden süreçte ara bilgilendirmeler yapıyor olması ayrıca büyük nezaket."