Melike sonuçtan çok memnun

Samsung Tablet Ekranı Kararması

20 Nisan 2024 18:39

Samsung Tob S9 fe Tablet aldım Kullanırken bir den ekran kararıyor Çok sık oluyor Ders çalışırken Yaz yazarken elime ne zaman alsam kapanıyor 2-3 Suriye karanlık kalıyor sonra ekran kilidine basıp açıyorum. Kendi kendine ekran kilidi kapanıyor. Şu an bunu yazarken iki defa kapandı. İlkinde direkt açabildim. İkincisinde 5 saniyeden fazla sürdü açılması. Ekran kilidi tuşuna bastığımda bile açılmadı ekran ilk 5 6 saniye.

14 Temmuz 2024 12:25

Samsung S9 fe marka tabletim ekranı sürekli olarak kendi kendine kapanıyor. Açmak için yan tuşa bastığımda 10-15 sn. Sonra aktif hale geliyor. Bu konu hakkında çözüm önerilerinizi bekliyorum. Lütfen en yakın zamanda yardım ediniz. Aldığım günden beri aynı sorunu yaşıyorum. Yazı yazarken dahi kapanıyor.

22 Nisan 2024 09:21 (Şikayetten 1 gün sonra)

Yorumlar (5)

Zehra

Benim tabletimde de aynı sorun var yardımcı oldular mi? Ne dediler

Melike

Hiçbir değişiklik yok masaya koyuyorum sarsılmadan yazı yazayım diye yine tam işin arkasında pat diye ekran kararıyor 10 15 saniye tuşlara bassam dahi gelmiyor.

Erkan

Bende aynı sorun var kılıf taktığımda tabletim dokunmatiği algılama sorunu yaşıyorum a9 Plus

Esra

Bende de aynı sorun var tablette kılıf varsa onu çıkartıp deneyin düzeldi sanki benimki çıkartınca

Melike

Yine aynı uzun bir dönem kılıfsız kullandım sonuç aynı

01 Kasım 2024 10:22
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy TAB S9 Ekran Kendi Kendine Kapanıyor

29 Ekim 2024 00:22