Ali sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2024 03:54

Samsun S23 Ultra cihazımda Galaxy Store uygulamasına banka kartı ekleyemiyorum. Uygulama sadece kredi kartı ekleyebileceğimi gösteriyor, ancak bu mantıklı değil. Cihazı daha yeni aldım ve uygulamadan satın alma işlemi gerçekleştiremiyorum. Normalde ödeme yöntemlerinde banka kartının eklenebildiği yazıyor, ama cihazımda sadece 'kredi kartı ekle' seçeneği çıkıyor ve CVC2 kodu istiyor. Ancak bu kod sadece kredi kartları için geçerli. Eğer uygulamadan satın alma yapamayacaksam, neden bu telefonu aldım ki? Acilen destek bekliyorum.

02 Ocak 2024 10:20 (Şikayetten 6 saat sonra)

02 Ocak 2024 13:14

Teşekkür ederim beklemedeyim

04 Ocak 2024 16:27

4 gün içinde 2 kere cihaza bağlandılar ama maalesef kimse cihazdaki durumu düzeltemiyor, her seferinde bana konunun tekrar ilgili merciye yazılıp bilgilendirileceği söyleniyor ve beni tekrar arayacaklarını söylüyor, be ciddi anlamda iş sıkıntısı çekiyorum 4 gündür ve Samsung bunu anlamıyor, konu çözüme ulaşamıyor ve kronik bir hal aldı, eğer bu sorun çözülmez ise çok ciddi bir kötü yorum ve reklama maruz kalacaksınız, kendi paramızla rezil oluyoruz ben 60 bin lirayı böyle saçma sorunlar yaratsın diye vermedim bu telefona, ben şu an bu sorun yüzünden işimi yapamıyor ve maddi sorunlar çekiyorum

Samsung Telefon Kredi Kart Ve Banka Kartı Ekleyemiyorum

19 Şubat 2024 19:03