13 Şubat 2024 22:13416
Faruk'un Teşekkür Mesajı
Problemimle hızlı bir şekilde ilgilenildi ve çözüm üretildi ücretsiz parça temini yapıldı Teşekkürler

Üç yıl sonunda arıza yapan pistonlar sebebiyle kapaklar açık duramıyor. Dört kapakta da aynı durum söz konusu ve kafamızla kapak tutmak hiç de kolay değil. Kucağımızda bebekle bu durum daha da zorlaşıyor. Bölgemizdeki Samet marka aksesuar satan yerde bu pistonların aynısını bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

14 Şubat 2024 01:47 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sizlerden gelen talep, öneri ve ihtiyaçlar firmamız için çok önemli olup, ilgili birimler tarafından değerlendirilerek çözümleri için hızlı bir şekilde çalışılmaktadır.Teknik tanıtım ekibimiz sizinle iletişime geçerek konu hakkında bilgilendirme yapacaktır.Tekrar yardıma ihtiyaç duymanız halinde yardımcı olabileceğimizi bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.

21 Şubat 2024 08:06

Ürün 1Z1E02506800346938 ilgili referans numarası ile adresinize kargo yapılmıştır. Tekrar başka bir konuda yardıma ihtiyaç duymanız halinde iletişimde olmaktan mutluluk duyacağımızı bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.

27 Şubat 2024 23:06

28 Şubat 2024 00:04

Değerli vaktinizi ayırıp memnuniyetinizi ilettiğiniz için biz size çok teşekkür ederiz.Tekrar yardıma ihtiyaç duymanız halinde iletişimde olmaktan mutluluk duyacağımızı belirtir, iyi günler dileriz.

Gül
11 Mayıs 2024 17:19422

Arıza yapan pistonlar sebebiyle kapaklar açık durmuyor. Dört kapakta aynı şekilde arızalı. Bu şekilde kullanmak imkansız...

1 Yorum

Ünal
12 Ocak 2024 14:23328

"Bu kadar hızlı dönüş yapılmasına şaşırdım, firma yetkilisi yeni piston gönderdi sorunum halloldu teşekkürler 🙏"

Kerem
4 Kasım 2024 21:18535

Merhaba, Mutfak dolabımızda Samet Marka multilift piston takılı, yaklaşık ...

Serdar
23 Kasım 2024 20:58469

"İlgi ve alakanız için çok teşekkür ediyorum. Satış sonrası müşteri memnuniyeti için bu kadar hızlı geri dönüş yapmanız ve çözüm üretmeniz çok hoşuma gitti. İyi çalışmalar dilerim."

Soner
8 Şubat 2025 19:04224

"Ürünüm henüz elime ulaşmadı fakat ilgili alakalı davranışları beni çok mutlu etti. Kurumsal bir yapi ve müşteriyi mağdur etmemek için çabalıyorlar. Teşekkürler..."

Tümünü Gör

Süheyla
Samet A. Ş İnsanları Mağdur Etmeyin, Acil Firma Olarak Çözüm Üretin

Samet A. Ş İnsanlarıMağdur Etmeyin, Acil Firma Olarak Çözüm Üretin

Yusuf
Samet A. Ş Bas Aç Bozuldu!

Samet A. Ş Bas AçBozuldu!

Samet A. Ş Amortisör Arızası

Samet A. Ş AmortisörArızası