Muhammed sonuçtan çok memnun

07 Ekim 2024 13:42
Muhammed'in Teşekkür Mesajı
“Böylesine Markasının arkasında duran firma çok nadir günümüzde. Aynı gün parçaları ücretsiz tarafıma gönderimini sağladılar. Çok teşekkür ederim bol kazançlarınız olsun.”

Samet marka çekmece ray stoperleri kırıldığından ötürü çekmecelerim geri açılmaktadır. İnternette yedek parça olarak bulamadım. Konu dahilindeki parçanın tedariği konusunda yardımlarınızı gördüm. Lütfen bu plastik tırnaklardan tarafıma ücreti mukabilinde de olsa göndermenizi rica ediyorum.

07 Ekim 2024 14:06 (Şikayetten 24 dakika sonra)
11 Ekim 2024 13:42

16 Ekim 2024 10:32

Ürün 1Z1E02506800402019 ilgili referans numarası ile adresinize kargo yapılmıştır. Tekrar başka bir konuda yardıma ihtiyaç duymanız halinde iletişimde olmaktan mutluluk duyacağımızı bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.

Emin sonuçtan çok memnun

20 Mart 2024 18:55
"Sorun kısa sürede çözülmüştür firmaya teşekkür ederiz."
Kadir sonuçtan çok memnun

02 Nisan 2024 23:21
"Gösterilen ilgi ve alâkadan dolayı çok teşekkür ederim. Yoksa ufak bir parça kırılmasından dolayı komple çekmece sistemini pazarlamaya çalışan bir kapkaç çılardan kurtardınız. Sağ olun var olun"
Hasan sonuçtan çok memnun

28 Ağustos 2024 18:33
"Nuh bey derhal tarafımla iletişime geçip ilgili parçayı tarafıma ulaştırdı. Kendisine ve Samet a. Ş'ye teşekkür ediyorum. Ciddi bir marka olduklarını gösterdiler."
Özhan sonuçtan çok memnun

16 Ekim 2024 17:53
"Malzeme desteği için teşekkür ederim"
Çekmece Raylarındaki Kırık Tırnak Sorunu
Çekmece Raylarındaki Kırık Tırnak Sorunu