Adem sonuçtan hiç memnun değil

Same Deutz Fahr Türkiye Traktörüm Arızalarla Dolu: Bir Türlü Rahat Sürüş Yok!

21 Kasım 2023 10:48

18 Ocak 2023 tarihinde Sinop Boyabat bölgesinden aldığımız traktörde arka arkaya arızalar bitmek bilmiyor. İlk gün yolda giderken debriyaj müşürünün arızalı çıktığını fark ettik. Traktörü bilgisayara bağladıklarında, normalde 5115E göstermesi gerekirken 5105E hidrolik mekanizması çıktı. Bölge sorumlusu, Amasya'daki müdürün beynini yanlış takmış olabileceğini söyleyerek değiştirmek istedi. Motorla oynadıktan sonra çekişte problem yaşadık. Buna rağmen Çorum servisini getirip mazot filtresi dediler ve 5 bin TL daha harcama yaptım ama güç artışı olmadı. En sonunda Amasya servisini getirerek motorla oynayınca bir miktar artış sergilendi ancak araç stop etti. 1,5 ay lazer tesviyede çalıştıktan sonra şanzıman yağı eksildi. Boyabat servisi lazer tesviyesine gitmiş olduğunu söyleyerek itiraz etti fakat 20 Ekim'de yağ çubuğunda eksiklik olduğunu belirtmemize rağmen 'römorka gitmiştir' diyerek ücret talep ettiler. Bugün, 21 Kasım 2023 Salı günü, şanzıman yağı tekrar tamamen eksildi. Bayiliği aradığımda 'römork damperi bitirmiştir' diyerek sorumluluğu kabul etmediler. Şu anda yağsızlıktan dolayı direksiyon dönmediği için uçurumdan aşağı düşme tehlikesi atlattım. Stop lambası yanmasının üzerine bir de farlara giden elektrik tesisatı yandı ve kaput patladı. Bir daha traktör alacak olursanız, bu sorunları aklınızda bulundurun.

Serdar sonucu yetersiz buldu

15 Temmuz 2023 17:08
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2024 23:00
New Holland Yeni Alınan Traktör Sürekli Arızalanıyor Ve Servis Çözüm Sunmuyor!
Azad sonuçtan hiç memnun değil

Deutz Fahr 5065 Dakika Sıkıntıları

16 Temmuz 2024 11:05