Çilem sonuçtan hiç memnun değil

Salihoğulları İnşaat Ev Teslimatı Yapmıyor Sıfır Daire Kullanılmış

09 Ağustos 2023 11:50

Salihoğulları firması evimizi söyledikleri tarihte teslim etmeyip mağdur ettiler her ay erteleyip son 1 ay kaldı deniyor martta teslimat diye aldık ağustos ayındayız ve şu anda da eylül diyorlar. Üstüne üstlük inşaatçılar dairemizi kullanmışlar bütün inşaat malzemeleri bizim dairemizde, bütün kişisel eşyaları bizim dairemizde vestiyerimizden mutfak dolabımızdan tuvaletimize kadar kullanmışlar. Balkonumuza çay dökmüşler fayanslar kötü, parkeler kalkmış, mutfak dolapları çizilmiş elimde video ve fotoğraflarda var noterden ihtar çekeceğim sonrasında dava açacağım CİMER'e kadar şikayet edeceğim. Güvenip aldık almaz olaydık aylardır hem kredi hem kira ödüyoruz.

05 Eylül 2023 11:34

Salihoğulları inşaattan topraktan ev aldığıma o kadar pişmanım ki! Artık kimseyle çözemeyince sorunumuzu müteahhitle konuşmak istedim ofise gidip görüştük ama o kadar kötü bir üsluplu bir adamdı ki! Mart ayında teslim edileceği söylendi eylül oldu diyorum kim söyledi yanlış söylemişler öyle bir şey yok diyor yani kendi satıl temsilcisi bizi kandırarak ev satmış o zaman ve yanlış söylemişler diyor. Kira bedelimi istiyorum yasal hakkım diyorum mahkeme orada diyor aklı olan bu firmadan asla ev falan satın almasın mağdur ediyorlar ve bu umurlarında bile değil. Hakkımı asla helal etmiyorum burunlarından fitil fitil gelsin inşallah hepsinin satışcısınında müteahhitininde bizden aldıkları parada mağduriyetimizde onlardan çıksın inşallah

Ek
Ek

Yorumlar (5)

Ufuk
Ufuk

Bizde de durum aynı Temmuz sonu teslim dediler Aralık ayı bitiyor evin eksiklerini defalarca söylememe rağmen kimse yardımcı olmuyor evin tuvaletlerine su gelmiyor oturulacak durumda değil şimdi bir de doğal gaz faturası gelmiş ödemek zorundasınız diyorlar yarın aidat da isterler

Yavuz
Yavuz

Bizde kasım 2024 teslimi ne girdik. İnşallah mağdur olmayız.

Salihoğulları İnşaat Ev Teslimatı Yapmıyor Sıfır Daire Kullanılmış
salihogullari-insaat-ev-teslimati-yapmiyor-sifir-daire-kullanilmis-2.jpg

Geçmiş olsun ancak aynı sorunları sizlerde yaşayacaksınız muhtemelen. Çünkü firmanın daha önceden yapmış olduğu Polsan ve Prestij projelerinde de Life Tower' da yaşanan sorunlar yaşanmış ancak en fazla sorun Life Tower' da yaşandı. Bizlerde çok araştırmadan aldık evi ve bin pişman olduk. Umarın henüz daha bu firmanın projelerinden ev almayanlar bir kez daha düşünür.

Umarım yazdıklarım insanlar tarafından dikkate alınır, bizlerin ağzı yandı başkaları bin pişman olmasın.

Hakan
Hakan

Bizde aynı durumdayız. Bende ihtar çekmeyi düşünüyorum da. Sizde durum nedir acaba bir gelişme var mı?

Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Salihoğulları İnşaat: Teslimat Kabusu Ve İletişim Engeli

06 Nisan 2025 18:25
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Salihoğulları İnşaat: 2 Yıllık Teslimat Bekleyişi Ve Hayal Kırıklığı

09 Mart 2025 23:44