Melike sonuçtan hiç memnun değil

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Engelli Olduğum Halde Hastanede Sıra Bekliyorum

03 Nisan 2024 10:23

Şu an Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Yüksek Riskli Gebelik Polikliniğindeyim. Listede adım en üstte ve 'Öncelikli ve engelli' olarak yazmasına rağmen, sorduğumda 'Sıranız 14, sırayla çağırıyoruz' dedi. Sekreterin, engelli önceliği yazmasına rağmen nasıl bu kadar uzun bekletilebildiğini anlamadım. Gereğinin yapılmasını rica ederim.

03 Nisan 2024 10:37

Şu an Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Yüksek Riskli Gebelik Polikliniğindeyim. Listede adım en üstte ve 'Öncelikli ve engelli' olarak yazmasına rağmen, sorduğumda 'Sıranız 14, sırayla çağırıyoruz' dedi. Sekreterin, engelli önceliği yazmasına rağmen nasıl bu kadar uzun bekletebildiğini anlamadım. Gereğinin yapılmasını rica ederim.

03 Nisan 2024 10:17

Şu an Sakarya eğitim araştırma Hastanesi ndeyim sabah 8 de gelip kadın doğum riskli gebeliğe sıra aldım sıra numarası 14 fakat ben engelliyim listenin en üstünde yazıyor ismim öncelikli ve engelli yazmasına rağmen yaklaşık 2 saattir hâlâ sıra bekliyorum ismim en üstte ve engelli diye yazarken neden bu kadar bekletildiğimi anlamadım Sordum sırayla alıyoruz dediler iyi de benim adım sıranın en başında yazıyor... Gereğinin yapılmasını talep ediyorum...

03 Temmuz 2023 12:04

02 Mayıs 2024 07:39