Saka2 (saka2.com.tr) Haksız Yere Atılan Ban

17 Mayıs 2024 18:32

Şaka gibi metin oyununda karakterime haksız yere engelleme uygulandı. General boss ile düşmanım arasında kesintiye uğratırken, düşmanım beni at ile duvarın içine itti ve oradan hiçbir şekilde çıkamadım. Karakter değiştirdim, kanal değiştirdim ama yine çıkamadım. General boss'tan vazgeçip tekrar sürgün mağarasına gitmeyi düşündüm ama bu, düşmanıma avantaj sağlayacaktı ve bunu göze alamadım.

Son olarak kanal 6'ya geçtiğimde yine çıkamadığımı fark ettim ve generalin bana yaklaştığını görünce istemsizce vurmaya devam ettim. Kendi oyun hataları yüzünden karakterime 10 gün engelleme uygulandı ve bana hile kullanmakla ilgili asılsız bir iddia atıldı. 'CTE güvencesi' diye bir şeyden bahsediyorlar. Reklamlar yapıyorlar ama haksız yere engellemeler uyguluyorlar.

Ayrıca, discord üzerinden iletişim kurulmasını öneriyorlar ama yöneticilerle iletişim kurmak neredeyse imkansız. Mesajlara bir gün sonra cevap veriyorlar ve genellikle olumsuz yanıtlar alıyorum. Verdiğim onca zamana yazık oldu ama şükürler olsun ki bu oyuna hiç para yatırmadım. Bu açıdan çok kızgın değilim. Sadece geçen zamanıma yazık oldu.

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2024 23:37
Saka2 (saka2.com.tr) Kibirli Kendini Beğenmiş CTE Yazılım
Ebuzer sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2023 16:48
Qrose sonuçtan hiç memnun değil

Exteria. Vip Csgo Hile Satan Yanıltıcı

03 Temmuz 2023 01:40
Burak sonuçtan hiç memnun değil

War Thunder Haksız Ban Nedeniyle Hesabımın Kapatılması

08 Ekim 18:38