Yaşanan Kayıp Ve Yanıltıcı İşlemler!

19 Aralık 2024 20:35

Bugün Dolap uygulamanız üzerinden 8500 TL tutarında kombi siparişinde bulundum. Karşı taraf bana link attı. Dolap uygulamasından ben IBAN'a para attım, k*** a*** adlı şahısa. Sonra açıklama kısmına sipariş no girmedim diye aradılar ve tekrar 8500 TL tutarında ücreti yatırıp diğer ücreti iade edeceklerini söylediler. O işlemi de yaptım. Sonra tekrar aradılar, profiliniz gözükmüyor, 17 bin askıda kaldı dediler. Tekrar ödeme yapmamı söylediler. Sonra Hazine ve Maliye Bakanlığı 25 bin üzerine iade yapıyor dediler. 25 bine tamamlamam için benden 8000 TL tekrar ücret istediler, onu da yatırdım. Bu sefer çok fazla dekont girişi olduğu için Hazine ve Maliye Bakanlığı'na vergi kapsamına girdiniz, bu tutarı 50 bine tamamlamanız gerekiyor denilince ben bağırmaya başladım. 'Siz yanıltıcı mısınız? ' deyince telefonu kapattılar. Tarafınızdan gerekli incelemelerin yapılıp toplamda yatırdığım 46.000 TL'nin tarafıma tekrar yatırılmasını talep ediyorum. Aksi takdirde yarın sabah savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.

Hilal

Çok saçma gerçekten kaç zaman olmuş size dönüş yapmamışlar yazık günah ya

Hilal

Aynısını bende yaşadım paranızı geri aldınız mı acaba

Kübra
Kübra

Hayır maalesef savcılığa şikayette bulundum bekliyorum

Sahibinden Sahte Web Sitesi Dolandırıcılığı

17 Aralık 2024 19:04