Bahis Siteleri Adıyla Dolandırıcılık Yasadışı Bahis Şirketlerinin Yeni Numarası

03 Temmuz 2023 22:54

Yasadışı bahis oynamışım ve adıma kamu davası açılmış affa uğramışım. Dosyanın kapatılması için para ödemem gerektiğini söylediler.

Mesaj detayı: Sn. A.... 7258 sayılı dosyanız af kapsamında hukuk büromuza intikal etmiştir. Detaylı bilgi için arayınız.
C**hukuk: 021699**. M**. Red yaz 4609 a gönder. B251.

Tc Ali
Tc Ali
10 Temmuz 2023 20:21

Aradıklarında direk t. C. Nin son iki rakamını istiyorlar kontrol edelim diyorlar. Sonra af tan yararlanmışsınız normalde 25bin tl borcunuz 12500 TL'ye düşüyor dediler. Nereye ödenecek deyince malı müşavire ödenecek dediler. Adıma açılmış kamu davası var affa uğramışım neden bugüne kadar bir tane mahkeme kağıdı gelmemiş deyince biz sadece para konusuna bakıyoruz diyorlar. Daha aramadılar.

Alican

Abi aynı tür mesaj farklı büro adıyla bana da geldi UYAP'ta hiçbir dosyam yok bilgin var mı ne iş bunlar sende gelişme var mı? Dönersen sevinirim

Cemal
Cemal

Evet aynı şekilde benimde aradılar bir gelişme var mı sende.? Hazarakcali hukuk bürosu adında aradılar

Alican

Reis aynı şekil bana da mesaj geldi UYAP'ta davam dosyam yok ama hiçbir türlü sende gelişme nedir Bilgi verirmisin

Ferdi
Ferdi

Aradıklarında ne diyorlar para istiyorlarsa parayı nereye yatırmanızı istiyorlar

03 Temmuz 2023 16:47
Can sonuçtan hiç memnun değil

Bahis Siteleri Adıyla Dolandırıcılık gelen Mesaj!

21 Haziran 2023 16:56

28 Haziran 2023 18:10