Bahis Siteleri Adıyla Dolandırıcılık Yasadışı Bahis Şirketlerinin Yeni Numarası

Yasadışı bahis oynamışım ve adıma kamu davası açılmış affa uğramışım. Dosyanın kapatılması için para ödemem gerektiğini söylediler.

Mesaj detayı: Sn. A.... 7258 sayılı dosyanız af kapsamında hukuk büromuza intikal etmiştir. Detaylı bilgi için arayınız.
C**hukuk: 021699**. M**. Red yaz 4609 a gönder. B251.

Tc Ali
10 Temmuz 2023 20:21

Aradıklarında direk t. C. Nin son iki rakamını istiyorlar kontrol edelim diyorlar. Sonra af tan yararlanmışsınız normalde 25bin tl borcunuz 12500 TL'ye düşüyor dediler. Nereye ödenecek deyince malı müşavire ödenecek dediler. Adıma açılmış kamu davası var affa uğramışım neden bugüne kadar bir tane mahkeme kağıdı gelmemiş deyince biz sadece para konusuna bakıyoruz diyorlar. Daha aramadılar.

17 Temmuz 2023 20:56

Abi aynı tür mesaj farklı büro adıyla bana da geldi UYAP'ta hiçbir dosyam yok bilgin var mı ne iş bunlar sende gelişme var mı? Dönersen sevinirim

8 Temmuz 2023 13:36

Evet aynı şekilde benimde aradılar bir gelişme var mı sende.? Hazarakcali hukuk bürosu adında aradılar

Bahis Siteleri Adıyla Dolandırıcılık Bahis Cezası Adında Sahte Dava Mesajı!

''Sn. A a. Uc*** 7258*** Sayi** dosyanız af kapsamında hukuk büromuza intikal etmiştir. Detaylı bilgi için arayınız. C**...

Bahis Siteleri Adıyla Dolandırıcılık Bahis Siteleri Adıyla Gelen Mesajlar!

L*** tarafından gelen mesaj sonucu tarafımca iletişime geçtim! Maalesef benden ücret istendi. Böylelikle adıma açılan da...

8 Yorum

Tümünü Gör
Holiganbet'te Yatmayan Param

Holiganbet'teYatmayan Param

GrandPashaBet Mağdur Etti Beni!

GrandPashaBetMağdur Etti Beni!

Emrah
Holiganbet Saygısızlığı

HoliganbetSaygısızlığı

Ali
Casibom Paramızı Alıyor Dönüş Yapmıyor!

Casibom ParamızıAlıyor Dönüş Yapmıyor!

Kadriye