24 Haziran 2023 20:59

12.06.2023'de 2014 model Jetta aracımı Gaziantep Şahintaş Volkswagen yetkili servise, servis daha güvenilir olduğu için mekatronik değişimi ve periyodik yağ değişimi amacıyla bıraktım.

Aracımı m** bey diye bir beyefendi aldı bundan sonra Arabanız bana emanet dedi ve teslim edip gittim. 24.06.2023 cumartesi günü aracımı teslim almaya gittim ve gelin görün ki aracım tanınmaz hale getirilmiş arka tampon ve sağ arka kapı komple çizik şekilde teslim edildi servisten çıkmadan bu çizikleri fark ettim daha öncesinde benden mekatronik değişimi ve periyodik yağ değişimi ücreti 45500 TL aldılar.

Ben bu aracı bu şekilde almayacağım dedim. Bana bunlar daha önce vardı dediler halbuki ben verdiğimde hiçbir şey yoktu bana bunu kanıtlayamadılar kamera görüntülerini istedim 1 haftada silinmiş olabilir görüntüler dediler.

Benimle kimse muhatap olmadı. Bana arabamı hasarlı şekilde verdiler konuyu mahkemeye taşıyacağım. Servise güvenmeyip aracımızı kimlere emanet edeceğiz servis bu sorumluluğu üstlenmeli ben arabamın sorunu çözülsün diye verdim ama bana pert şekilde verildi şikayetçiyim.

Arabamın verilmeden önceki videosu mevcut hiçbir çizik bile yoktu. Aldıktan sonraki fotoğrafları ve videoları da mevcut zararımın karşılanmasını istiyorum ve bunun için tüm yolları deneyeceğim. Hatanızı telafi ediniz! H**[email protected]. dönüş yapılmasını istiyorum.

Özgür sonuçtan memnun değil

07 Ağustos 2024 08:38
Gaziantep Şahintaş Volkswagen Servis Pişmanlığı!
Nuri sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 18:16
Şahintaş Volkswagen Şahintaş Servisinde Arabam Çizilmiş
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Gaziantep Şahintaş Volkswagen Bayi Ayıbı

21 Şubat 2024 22:03
Gaziantep Şahintaş Volkswagen Bayi Ayıbı

12 Eylül 2023 15:10
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2023 23:13