Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2024 17:22

Yeni aldığım Redmi pad se cihazıma her şey güncel olmasına rağmen Sahibinden uygulamasını indiremiyorum. Cihaz sürümü uygun değil diyor. Sorun cihazla alakalı değil uygulama ile alakalı. Sıfır yeni sürüm bir cihaza Sahibinden gibi bir uygulamayı apk mı indireyim yani?

29 Kasım 2024 21:14 (Şikayetten 3 saat sonra)

30 Kasım 2024 11:28

Merhaba, Kullanıcımıza dönüş yapılarak şikayeti ile ilgili detaylı bilgi verilmiştir. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Benimde satın aldığım güncel Android versıyonl tabletim Redmi pad se ye sahibinden mobil uygulamasını yükleyemiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz. Yardımlarınız acil bekliyorum

Rasim
Rasim

İyi akşamlar benim Xiaomi pad se sahibinden uygulaması yok

Cumali
Cumali

Aynı sorunu ben de yaşıyorum yardımcı olur musunuz

Erdinc sonuçtan hiç memnun değil

Redmi Pad SE'de Sahibinden Uygulaması İndirme Sorunu

22 Ocak 2025 12:53
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Redmi Pad 6'da Sahibinden Uygulaması İndirilemiyor: Uygulama Uyumsuzluğu Sorunu

Muhammed
07 Haziran 2025 19:43
redmi-pad-6da-sahibinden-uygulamasi-indirilemiyor-uygulama-uyumsuzlugu-sorunu-1.jpg

Redmi Pad SE İle Sahibinden Uygulaması Uyumsuzluğu

18 Nisan 2025 16:57