Sahibinden.com'un Nijeryalı Yanıltma İlgili Sorumluluğu

sahibinden.com ile nijeryalı art niyetliler arasında bir anlaşma olduğunu bilmiyorum, ancak bu durum ülkemizdeki insanları yanıltıyorlar. sahibinden.com bu konuda sessiz kalıyor ve engellemeler yapmıyor. Benim saatim ve param gitti, bu da sahibinden.com'a güvenilir bir site olmadığını kanıtlıyor. sahibinden.com buna izin veriyor. sahibinden.com güvenilir bir site olmadığını kanıtladı. Bu art niyetlileri engelleme konusunda yeterince şikayet yazılmasına rağmen bir şey yapmıyor.

Gürbüz
28 Eylül 2023 22:39

İşte dolandırıcı ve Kargom

Gürbüz
28 Eylül 2023 22:40

İşte gümrük dekontu 3000 TL

29 Eylül 2023 15:09 (Şikayetten 16 saat sonra)

4 Ocak 2024 11:26

Bu adam benden de saat almak istiyordu IBAN at para göndereyim falan dedi taklaya gelmeyelim

Sahibinden.com'da Yabancı Numaralardan Gelen Mesajlarla Uğraşmak Zorunda Kaldım

Sahibinden.com sitesine koyduğum ürünle ilgili pek çok yabancı numaradan ürünüme talep doğrultusunda mesaj geldi. 10 dan...

Sahibinden.com'da Yabancı Numaralardan Gelen Mesajlarla Uğraşmak Zorunda Kaldım
3 Destek

Sahibinden Bilgi Verilmeden Replika Ürün Satışı

Orijinal olmayan bir ürünü orijinalmiş gibi satıyorlar, sahibinden.com buna izin veriyor. Bilgi veriyorum, siparişi ipta...

Sahibinden Bilgi Verilmeden Replika Ürün Satışı

Tümünü Gör
Sahibinden Uygulamasına Giriş Yapamıyorum!

SahibindenUygulamasına Giriş Yapamıyorum!

Emin
Sahibinden Numara Değişikliği Ve Doğrulama Kodu Hatası

Sahibinden NumaraDeğişikliği Ve Doğrulama Kodu Hatası

Muzaffer
Sahibinden Hesabıma Giriş Yapılmıyor Başka Bir Hesap Yöneltiliyor Bilgim Dışında!

SahibindenHesabıma Giriş Yapılmıyor Başka Bir Hesap Yöneltiliyor Bilgim Dışında!

Cevat
Sahibinden Üzerinden Parama El Koydular Dalga Geçiyorlar

SahibindenÜzerinden Parama El Koydular Dalga Geçiyorlar

Yağmur
Sahibinden Yüklenmiyor Hata Veriyor!

SahibindenYüklenmiyor Hata Veriyor!

Eren
Sahibinden 2002 Erorr Hatası!

Sahibinden 2002Erorr Hatası!

Öne ÇıkanKonular