Enes sonuçtan çok memnun

05 Nisan 2024 00:26
Enes'in Teşekkür Mesajı
“Hemen dönüş yaparak ilgili açıklamayı ilettiler. Düzenleme sağlandı. Teşekkür ediyorum.”

Kesinlikle dalga geçme amacıyla orada bilgisayar başında iki-üç kişinin gülerek yaptığı bir eylem olduğunu düşünüyorum. Kedi sahiplendiriyorum. Sokakta gördüğüm terk edilmiş ya da sokakta yaşayamayacağına kanaat getirdiğim bir kedi varsa, onu alıp acil tedavisi gerekiyorsa yaptırıp sahiplendiriyorum. Bakın, altını çiziyorum, sahiplendiriyorum. Herhangi bir ücret talebinde bulunmadan. Sahibinden sitesi üzerinden ücretsiz sahiplendirme ilanı vermek istedim, dört-beş kez reddedildi. Hayvan sahiplendirme yasak olduğu için miş. Ancak başlıkta da, açıklamada da toplam üç-dört kez belirtmişim ki bu kedi ücretsiz sahiplendirilecek. Her seferinde aynı hata bildirimini alıyorum. Bunu yapıyorlar ancak asla geri dönüş ya da yönlendirme de yapmıyorlar. Bu iş kesinlikle bir insanın kişisel inadı bence. Bu ilanları inceleyen arkadaşı ikna etmek için ne yazmam ya da ne yapmam gerekiyor? Lütfen dalga geçer gibi iş yapılmasın, gerekirse site üzerinden dönüş yapılsın. Ben ilanı düzeltip onaya gönderdikçe, onlar aynı şekilde reddediyorlar.

05 Nisan 2024 07:51 (Şikayetten 7 saat sonra)

Enes
Enes
05 Nisan 2024 15:25

05 Nisan 2024 15:26

Merhaba, Kullanıcımıza ilgili detaylı bilgi verilerek kullanıcımızın memnuniyeti sağlanmıştır. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

14 Eylül 2025 14:30

04 Ekim 2024 15:03