Sahibinden.com Hesabım Ele Geçirildi

Sahibinden.com Hesabım Ele Geçirildi
07 Aralık 2023 22:40

Sahibinden.com üzerinden SMS geldi. Giriş için onay şifresi yollandı ve ben birisi yanlışlıkla yollamıştır diye, ciddiye almadım. Akşam olduğunda mail adresimi kontrol ettim. Benim hesabımdan giriş yapılmış, isim değiştirilmiş ve İstanbul'da 6 milyon tl değerinde arsa ilanı açılıp Doping alınmış 1999 TL'ye. Benim şifremi ve mail adresimi buldular bir şekilde. SMS onay şifresini girmeden nasıl giriş yapıp ilan açıldı anlamadım. Başkasının benim telefonumdan yapması mümkün değildi. Ya sitelerinde açık var, ya da başka bir oyun dönüyor. Hesabım silindi, dolayısıyla ilan da silindi. Yapan hayrını görsün

08 Aralık 2023 09:00 (Şikayetten 10 saat sonra)

Peri sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2023 00:41
Mehmet sonuçtan memnun değil

03 Haziran 2024 20:39
Nahit sonuçtan memnun

21 Mayıs 2024 08:51
"Telefon ile arayarak bilgi paylaşımın da bulunan yetkili kişiye teşekkür ederim mağdur olan çok kisi var kullanıcılarınıza E-Devlet uzerimizde sahibinden com üyelik kaydını onaylamaları konusunda mail veya mesaj atarak bu sorunun giderilmesi gerekir kendi fikrim teşekkür ederim"

Gökhan
05 Ekim 2024 17:11
Ozge sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2024 22:03

Sahibinden Kategorileri