Pınar sonuçtan hiç memnun değil

19 Nisan 2024 23:44

19.04.2024 tarihinde Sahibinden uygulaması üzerinden 'Doktordan Temiz Honda Civic' başlıklı Kütahya'daki bir ilana rastladık. Diğer ilanlara kıyasla fiyatı makul görünüyordu. İlan sahibi, nereden geleceğimizi öğrendikten sonra hafta sonu araya gireceği için kapora talep etti ve ödeme sonrasında aracı ilandan kaldıracağını belirtti. Biz de 5.000 TL kapora yatırdık, araç ilandan kaldırıldı ve bize ruhsatın görselleri gönderildi. Ancak yaklaşık 3-4 saat sonra araç, farklı bir kullanıcı adıyla yeniden ilana verildi ve ilan sahibi tarafından engellendik. Gerekli tüm mercilere şikayetimi ilettiğimi belirtmek isterim, ancak başkalarının da mağdur olmaması için bu durumu ulaşabildiğim tüm platformlarda paylaşmaya çalışıyorum.

20 Nisan 2024 09:51 (Şikayetten 10 saat sonra)

Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden Kapora Yanıltmacası

Çağlar
03 Şubat 2025 18:33
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Kopya İlanla Araç Alımında Maddi Kayıp Yaşadım

Sümeyye
24 Mayıs 2025 14:43
Kopya İlanla Araç Alımında Maddi Kayıp Yaşadım
Muhammed sonuçtan çok memnun

Sahibinden Platformunda Şikayetlere Etkili Çözüm Bekliyorum

Muhammed
19 Ekim 2025 14:42
"Telefondan arandım. Yetkili beyefendi şikayetlerin dikkate alındığını fakat asılsız ihbarlar ile karıştırılmaması için delili olmayan şikayetleri dikkate alamadıklarını ve yardım merkezinden delil sunarak şikayet edince ilgili ilanın daha ciddi inceleneceğini belirtti. Bu çözüm, yani, oraya tıkla oradan buna tıkla vs kullanıcı deneyimi olarak ilginç çünkü bunun kolay erişilebilir olması gerekir ama böyle şikayet etmemiz gerekiyorsa böyle de edebiliriz :d"

Sahibinden.com'da Sahte Araç İlanı Ve Kapora Talebi

31 Ağustos 2025 00:25