Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden Telefon Doğrulaması Yapılıyor. Kimlik Doğrulama İstiyor.

13 Mart 2024 11:55

Sahibinden.com üyeliğimi 10 yıldır aktif olarak kullanıyorum. Ancak giriş yapmaya çalıştığımda telefonuma güvenlik kodu geliyor. Giriyorum. Benden kimlik kartımın fotoğrafını istiyor sistem. Müşteri hizmetlerini aradığımda hesabın bana ait olmadığını sorgulamak için kimliğimin fotoğrafını istediklerini söylüyorlar. Hesap doğrulamanın birçok yöntemi varken neden ben bir e-ticaret sitesine nüfus cüzdanımın fotoğrafını yükleyeyim. Yarın bir gün bu siteden veri sızıntısı olduğunda bu bilgiler tehlikeye girmez mi? Kimlik doğrulamanın birçok yöntemi varken bunu kabul etmiyorum. Ben ticaret yapan, al-sat yapan, galericilik yapan birisi değilim. Bireysel bir kullanıcıyım. Asla bu yöntemi kabul etmiyorum. Hesabımın başka doğrulama yöntemleriyle acilen aktifleştirilmesini talep ediyorum.

13 Mart 2024 14:58 (Şikayetten 3 saat sonra)

14 Mart 2024 13:06

Merhaba, Kullanıcımıza dönüş yapılarak şikayeti ile ilgili detaylı bilgi verilmiştir. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Tuncay
Tuncay
14 Mart 2024 14:10

Bireysel kullanıcı ismim kimlik ismiyle farklı olduğu için sistem kimlik doğrulaması yaptırmıyor. Telefon numarama doğrulama geliyor. Kişisel bilgileri güncelleme yaptırmıyorlar. Telefon numaramı başka bir hesapta da kullanmama izin vermiyor. Çağrı merkezinde 20 dakika görüştüğüm kişi telefonu kapattı. 2. Kişi konuşma bitmeden müzik dinletiyor. Ne güzelsiniz! Sahibinden.com. Sizin müşteriniz var nasıl olsa. Alternatifiniz en kısa sürede büyür de batarsınız inşallah. Müşteri hizmetleri çözüm için başka bir hesap başka bir telefon hattıyla aç diyor. Benim numaramı doğruluyorsan kimliğimi de doğrula. Sahibinden.com

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2023 13:26

Naim sonuçtan çok memnun

26 Ağustos 2023 12:16
"Teşekkürler"
Sahibinden.com Kimlik Doğrulama Hatası
Sait sonuçtan hiç memnun değil

Kimlik Bilgilerimin Güvenliği Tehlikede!

04 Aralık 2024 15:27

Sahibinden Kategorileri