Sahibinden Kiralık Daire Vaadiyle Mağduriyet

Sahibinden Kiralık Daire Vaadiyle Mağduriyet
13 Ocak 2024 19:55

Rize merkezde bulunan 1+1 kiralık daireyi 12.01.2024 tarihinde saat 21.15 civarında sahibinden.com sitesinde Fors Gayrimenkul'un paylaşmış olduğu 1147416537 numaralı ilanı görüp, gayrimenkul danışmanı olan M***** K*** adına kayıtlı 0553********35 numaralı kişiyi aradım. İlan hakkında bilgi almak istedim. Konuştuğum kişi M**** Hanım, beni ev sahibi ile görüştüreceğini, numaramı ev sahibine vereceğini söyledi ve bir süre sonra ev sahibi olan F***** Bey (506*****76 80) beni arayarak ilan hakkında bilgi verdi. Aynı zamanda Bellona mağaza sahibi olduğunu belirtti. Ev sahibi ile görüştük, anlaştık ve bana yarın sabah (13.01.2024) saat 12.00'de Bellona mağazasında görüşebileceğimizi söyledi. Sıradaki birkaç kişi olduğunu, ancak benim evi alma konusundaki ciddiyetimi anladığında benden kapora olarak bir kira bedeli talep etti. Bana verilen 290083200001542454093851 numaralı T**** B*** D***** adına açılmış hesaba 7500 lira göndermemi istedi. Ben de bu talebi yerine getirdim. Sabah kendisini aradığımda meşgul olduğunu, depoda olduğunu ve saat birde görüşebileceğimizi belirtti. Ben de doğrudan Bellona mağazasına gittim. F***** Bey ismini verdiğimde, Bellona mağazasındaki çalışanlar böyle bir çalışanın ve mağaza sahibinin olmadığını, ayrıca benden önce bir beyefendinin daha gelip F***** Bey'i sorduğunu söylediler. Kendilerini aradığımda cevap alamadım ve bu durumda mağdur olduğumu anladım. Hemen siber suçlar birimine giderek şikayette bulundum ve ben dahil birkaç kişinin daha mağduriyetinin söz konusu olduğunu öğrendim. Fors Gayrimenkul firması ve F***** adındaki kişi hakkında şikayetçiyim. Gereğinin yapılmasını ivedilikle talep ederim.

13 Ocak 2024 22:03 (Şikayetten 2 saat sonra)

10 Eylül 2024 17:07

21 Ağustos 2024 23:22

19 Aralık 2024 18:01
Yanıltıcı İlan Ve Emlakçı Mağduriyeti

Sahibinden Üzerinden Kapora Yanıltıcılığı!

21 Ekim 2024 21:39

10 Ocak 2024 23:58