14 Temmuz 2024 14:31

Bartın İnkumu'da bir ev kiraladık. H**** K******** kişisinden kendisine sahibinden.com'daki ilandan ulaştık. 500 TL kapora verdik. Evin içindeki eşyalar biraz eski görünüyordu ama bu kadar kirli olabileceğini düşünmedim. 3 gece için anlaştık, parasını eve girişte verdik ama maalesef çok pişman olduk. Ev inanılmaz toz içindeydi, boğazlarımız doldu ve hastalandık. Paramızı istedik, vermedi çünkü yerimize müşteri bulamadı. Sonra evin suyu kartlıymış ve son akşam susuz kaldık. Getireceğim dedi ama getirmedi. Evden sabah erkenden çıkmak zorunda kaldık. Asla bu insandan ev kiralamayın. Sahibinden.com'da bulunan ilanlarından birini paylaşacağım. Bize evin fotoğraflarını WhatsApp'tan atmıştı, onları ekliyorum. Belki araştırırken size fikir olur diye ekliyorum. Sahibinden sayfasından da ilanlarının kaldırılmasını talep ediyorum. Yaşadığımız zorluğu başka birinin yaşamasını istemem.

14 Temmuz 2024 14:49 (Şikayetten 17 dakika sonra)

02 Şubat 2024 14:33

13 Mart 2024 11:28

Büşra
28 Aralık 2023 22:38
Semanur sonuçtan hiç memnun değil

Semanur
10 Temmuz 2023 14:30