Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden Com Para Talebi

30 Nisan 2024 16:45

Sahibinden.com dan GET ile 29.09.2024 günü 1169287621 ilan numarasındaki 500 TL lik ürünü kargo satıcıdan olmak üzere satın aldım. Ürün kargoya verilmeden ve bana kargo ulaşmadan site bana onay linki gönderdi. Bende bilmeyerek onay verdim. Yani kargolanmamış ve almadığım ürünü almış gibi oldu. Böyle bir sistem hiçbir satış sitelerinde rastlanmaz. Konuyu anında 3 defa bildirim olarak ayrıca 0850 222 4444 numaradan müşteri hizmetleriyle görüştüm. Durumu anlattım. Ürün size gelene kadar ödemeyi durdurduk kargoyu alınca bizi arayım gerekeni yapalım dediler. 30.04.2024 tarihinde 60 TL keserek 460 TL satıcıya aktarıldığını gördüm. Satıcıyı aradım Allah'tan dürüstmüş hesabına yatan 460 TL yi bana gönderdi. Benim istediğim hiç hizmet vermedikleri bir iş için benden alınan 60 TL iade etmeleri. Tekrar müşteri hizmetleriyle görüştüm bu şekilde anlattım. 0216 578 38 02 numaran aynı gün saat 15.57 de dönüş yaptılar. Ürünü ve kargoyu almasanız dahi GET li satış olduğu için para satıcıya aktarılır hizmet bedeli ödersiniz dediler. Sözleşmede bu açıkça yazmaktadır denildi. Bu durumu CİMER'e yazacağımı söyledim tüm haklarınızı tüketici olarak kullanabilirsiniz dediler.

01 Mayıs 2024 07:30 (Şikayetten 14 saat sonra)

01 Mayıs 2024 12:01

Merhaba, Kullanıcımıza bilgi verilerek kullanıcımızın memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Hasan
Hasan
02 Mayıs 2024 08:54

Olumlu bir gelişme olmadı. Laf kalabalığı. Her seferinde olayı bir de bana anlatın ama sonuç yok. Sahibinden com a 60 TL sadakam olsun.

Murat sonuçtan çok memnun

28 Eylül 2024 23:00
"Problemimi çözüme kavuşturduğunuz ve alıcının haklarını koruduğunuz için teşekkür ederim."
Sahibinden.com Mağduriyet Yaratması
Sahibinden.com Mağduriyet Yaratması