11 Temmuz 2023 00:04

07.07.2023 tarihinde Butik 1453 adlı şirket, 0505****360 numaradan çorap paketleme işi yapmak üzere iletişime geçtiğim kişi benimle farklı bir numaradan iletişime geçti. Benden işe giriş belgeleri için istediği ad soyad kimlik ön arka fotoğrafları, IBAN bilgilerimi alıp son adım olarak verdikleri IBAN adresine atmamı istedikleri ücreti yatırdım. Bana bu yatırdığım ücretin 24 saat içinde geri hesabıma aktarılacağı söylendi fakat yatırılmadı. Ürünlerin 08.07.2023 tarihinde kargoya verileceğini söylediler. Cumartesi günü ürünler ne elime geldi ne de kargo takip numarası atıldı. Bilgilendirme yapmaları için yazdığımda hafta sonu yoğunluğundan dolayı gecikme olduğunu ve pazartesi günü kargoya verilip aynı gün içinde elimde olacağını söylediler. Fakat yine ürünler elime ulaşmadı ve bir bilgilendirme mesajı da almadım yine bilgilendirme için yazdım ve bakan olmadı. 07.07.2023 tarihinde verdiğim kimlik bilgilerim adli sicil kaydım ikametgah bilgilerimin iş amaçlı gönderdiğim için hiçbir rızam olmadan kullanılmasını onaylamadığımı buradan da bildirerek gerekli yerlere iletilmesini istiyorum.

11 Temmuz 2023 08:19 (Şikayetten 8 saat sonra)

Bir sorun oldu mu

Ezgi

Merhaba sonucu paylaşır mısınız aynı durumu yasıyorum da

07 Temmuz 2023 17:45

Sahibinden Evde Ek İş Paketleme Başvurusu Hakkında Bilgi Ve İptal Talebi